Jump to content

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Moondrop Pudding – niewielkie słuchawki, które potrafią zaskoczyć brzmieniem.

20260721_102853.jpg

Moondrop po raz kolejny udowadnia, że dobry dźwięk nie musi kosztować fortuny. Pudding to dokanałówki stworzone z myślą o codziennym słuchaniu – lekkie, wygodne i oferujące charakterystyczne dla marki czyste, dobrze zbalansowane brzmienie.

Bas jest sprężysty i kontrolowany, średnica naturalna, a góra dodaje detaliczności, nie męcząc nawet podczas dłuższych odsłuchów. Dzięki temu Pudding świetnie odnajdują się zarówno przy nowoczesnej muzyce, jak i rocku, jazzie czy podcastach.

Jeśli szukasz niedrogich słuchawek, które po prostu dobrze grają i zapewniają wysoki komfort użytkowania, Moondrop Pudding zdecydowanie zasługują na uwagę. To kolejny dowód na to, że w segmencie budżetowym Moondrop nadal wyznacza bardzo wysoki poziom.

Słuchawki występują w 3 kolorach (patrz na stronie)

więcej info: https://mp3store.pl/sluchawki/sluchawki-bluetooth/moondrop/2026450576735132039/6972585503815/moondrop-pudding-yellow-sluchawki-bluetooth-tws-z-anc

Zapraszam do odsłuchu.

20260721_102742.jpg

• Like 3
Posted (edited)
15 godzin temu, mp3storeBDG napisał(a):

One powinny się nazywać np waniliowy, czekoladowy itd wtedy to by miało sens :D

Mam odmienne zdanie - nazwa "Pudding" pasuje do nich IDEALNIE!

Problem może być natomiast innej natury. Taki kolor na pewno spodoba się dzieciom. Z tym, że dzieci z reguły wybierają tańsze TWS-y. Z kolei facet wybierze bardziej kolor czarny (ewentualnie biały), a kobieta fioletowy, biały lub różowy. Więc grupa docelowa dla słuchawek w tym kolorze może być niewielka.

Edited by wulkan
  • Thanks 1
Posted
4 godziny temu, wulkan napisał(a):

Z kolei facet wybierze bardziej kolor czarny (ewentualnie biały), a kobieta fioletowy, biały lub różowy. Więc grupa docelowa dla słuchawek w tym kolorze może być niewielka.

Dużo facetów lata z pomarańczowym iPhone 17 Pro, więc może aż tak źle nie będzie ;)

btw. są trzy kolory tych słuchawek - czarny i beżowy ale Sony jeszcze.

• Like 1
Posted
W dniu 21.07.2026 o 15:40, chico99 napisał(a):

LHDC w tej cenie, super👍 

Ale Moondrop Pudding...? hehe

O ile wersja kolorystyczna z fotki nawet pasuje do nazwy, to pozostałe nie bardzo:D

Za 235 zł kupiłem na AliEx OneBuds Plus 4. Także z LHDC i dobrym ANC. Był kupon z Ali, zniżka z banku Millennium (goodie). 

Wysyłka z DE, bez cła.

Posted
Godzinę temu, Lord Rayden napisał(a):

Za 235 zł kupiłem na AliEx OneBuds Plus 4. Także z LHDC i dobrym ANC. Był kupon z Ali, zniżka z banku Millennium (goodie). 

Wysyłka z DE, bez cła.

No ja też za tyle kupiłem, ale... To cena po zniżkach: monety, kupony itd, itp

Standardowa, obecna cena na ali jest sporo wyższa.

Na budynie też jest, na bank, rabat.

• 1 month later...
Posted (edited)

Jak na chwilę obecną z jakością dźwięku w TWS? Mają szanse z słuchawkami na kablu przy podobnym budżecie?

Edited by Mr Krzychoo