Stalmoskit Posted July 6 Report Posted July 6 Zastanwiam sie nad głośnikami, problem polega na tym, że mam sobie sam wybrać prezent, co utrudnia rynek używek, więc chyba pozostaje mi nowe, a to trochę pomniejsza możliwości, moje pytanie brzmi, co lepsze, glosniki aktywne czy jakis najtanszy mini amplituner i pasywne glosniki do niego ? Problemów jest jeszcze taki, że moja szafka rtv ma 40 cm glebokosci, co uniemozliwia wiele glosnikow postawienia na niej ( jak glosnik ma 20 cm, to juz od sciamy 20 nie stanie). Moge do tego prezentu zawsze doplacic kilka stówek, jeśli byłoby warto. Tv ma hdmi i optyczne wyjscie. Quote
Qaz12 Posted July 6 Report Posted July 6 iLoud Micro Monitor, nie ma wejścia HDMI ani optycznego, więc przydałby się jakiś dac Quote
Stalmoskit Posted Wednesday at 07:22 PM Author Report Posted Wednesday at 07:22 PM (edited) W dniu 6.07.2026 o 22:40, Qaz12 napisał(a): iLoud Micro Monitor, nie ma wejścia HDMI ani optycznego, więc przydałby się jakiś dac Czyli raczej szedłbyś w aktywne niż jakiś tani wzmacniacz i 2 pasywki ? Te glosniki maja BT, wiec z moim tv tak bym je mogl laczyc Edited Wednesday at 07:24 PM by Stalmoskit Quote
bbobii Posted 2 minutes ago Report Posted 2 minutes ago No cóż możesz przyjrzeć się temu rozwiązaniu. https://teufelaudio.pl/cinebar-11-dla-dolby-atmos-21-set-107001915?v=107001916 Quote
Recommended Posts