Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potrzeba mi nawet pilnie kabla multiplug 2pin B do dokanałówek. Końcówki 3.5 oraz 4.4. Co warto dziś nabyć cenie dajmy na to do 150 zł? KBear marka której sympatią nie darzę ma w swej ofercie takie nawet po 70 zł ale co to warte to nie wiem.

Posted

Rzuć okiem na JUZEAR Flare Earphone Upgrade. Miałem taki w zestawie z Juzear Defiant i był naprawdę fajnej jakości, dodatkowo wymienne wtyki były zabezpieczone nakrętką z gwintem.

• Thanks 1
Posted

Ciut droższy i z tym idiotycznym pierścieniem w formie suwaka ale dodaje go do obserwowanych. 

Te nakrętki to już powoli standard widzę. Całe szczęście. 

Póki co razem z NiceHCK blue luna na czele.

Posted (edited)

Ten NiceHCK wygląda dobrze, ale jeśli będziesz go używał w ruchu, może się okazać ciężki i niewygodny. Podobnej grubości kabel mam w Xinhs Nereus Sola, podobny też z był w Letshuoer S12. Upgrade kabel dostałem na start sprzedaży, tyle że jest gruby i ciężki, dynda jak poje*any. Jak dla mnie to taki trochę upgrade przez downgrade. Juzear Flare wspominam dobrze jeśli chodzi o wagę, nie plątał się też za bardzo. Tyle ode mnie. Udanych zakupów.

Edited by Mr Krzychoo
Posted

Podoba mi się wizualnie do tego ale na Ali nie widzę. Zakup na Hifigo mnie nie cieszy.

Najgorsze doświadczenia to mam ze wszystkimi 16 żylowymi i tymi zasranymi kulkami w roli suwaka. 

• 3 weeks later...
Posted

Juzear Flare1783095952873x.jpg

Zamówiony 16,06, dopiero dziś dotarł. Najpierw lotnisko chińskie 8 dni trzymało potem działał inpost który chyba jakiś czas temu obrał sobie za cel mnie zniechęcić. HifiGo spisało się wzorowo.

Podoba mi się wielce takie pakowanie. Żadnych gąbek, pianek styropianów a i folii do minimum a może się przydać. 

Kabel śliczny nie mogłem się zdecydować ale ostatecznie wersja "green" nie tęczowa. Na razie godzina słuchania i za wcześnie na wnioski toż to tylko kabel ale jakby z lekka wysusza dźwięk za to scena większa.