Jump to content

Question

Posted (edited)

Cześć,

Szukam bezprzewodowych słuchawek wokółusznych na Bluetooth, które zastąpią moje dotychczasowe Beyerdynamic Custom One Pro. Kabel to dla mnie przeżytek, szukam czystej wygody bez uwiązania, ale z zachowaniem dobrej dynamiki.

Budżet to około 1500 zł, natomiast jeśli trafi się coś, do czego naprawdę warto dopłacić, jestem w stanie wydać więcej. Bardzo zależy mi jednak na tym, żeby nie przepłacić za sprzęt, z którego technologia Bluetooth i tak nie wyciśnie nic więcej, szukam punktu, gdzie dopłata za jakość audio w standardzie bezprzewodowym ma jeszcze realny sens.

Słucham hip-hop/rap (Travis Scott, Dj Khaled, Gunna, Future, Fivio Foreign itp.)

Zamknięte z dobrym ANC by było miło. Na pewno odpadają otwarte. Lubię dobre wygłuszenie otoczenia. 

Edited by Mazoor

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Jak chcesz jak najlepszy stosunek ceny do jakości dźwięku, to raczej nic nie przebije Sennheiser Momentum 4.

Z innych opcji to Bose QC Ultra (lub Ultra 2) - ogólne SQ jest ciut gorsze, za to lepsze ANC i wg mnie lepsza wygoda.

albo: Bowers&Wilkins PX7 S3 / PX8.

Wyżej masz jeszcze Noble Fokus Apollo czy Bowersy PX8 S2, ale to już spora dopłata.

Jak zwykle najlepiej samemu posłuchać i wtedy wybrać, Bose czy Bowersy są często w Media Markt na wystawie.

Edited by Dirian
  • Like 1
  • 0
Posted

Patrzyłem już wcześniej na Bowers&Wilkins PX7 / PX8, Jeszcze 2000pln jest ok, px8 od 7 lepsze czy inne. A co z Aventho 300? Nie wymieniłeś ich, są warte uwagi?