DebunkerBiasu Posted May 31 Report Posted May 31 ai gada głupoty więc zapytam kogoś bardziej ogarniętego: jak to połączyć? wiem że pary to zielony+niebieski, miedziany+czerwony. Quote
DebunkerBiasu Posted Wednesday at 11:25 AM Author Report Posted Wednesday at 11:25 AM On 5/31/2026 at 4:30 PM, x86 said: Miernik prawdę Ci powie. nie mam miernika chyba kupię właśnie przyszła cyna kalafonia robić bez miernika? a jak spalę słuchawki? Quote
miera Posted Wednesday at 12:10 PM Report Posted Wednesday at 12:10 PM 44 minuty temu, DebunkerBiasu napisał(a): nie mam miernika chyba kupię właśnie przyszła cyna kalafonia robić bez miernika? a jak spalę słuchawki? To zadzwonisz po panów z media expert. Przyjadą, zabiorą i zutylizują. Quote
DebunkerBiasu Posted Wednesday at 12:18 PM Author Report Posted Wednesday at 12:18 PM (edited) 6 hours ago, miera said: To zadzwonisz po panów z media expert. Przyjadą, zabiorą i zutylizują. zlutowałem i grają jak ta lala lewy przetwornik: zielony lewo niebieski prawo prawy przetwornik: czerwony lewo miedziany prawo edit: coś harczy w prawym przetworniku, a w lewym nie ma subbasu. dobrze zlutowane, przetworniki zepsute. wyrzuce do kosza. filtry akustyczne zerwane stąd problemy. dodatkowo śrubka przyczepiła się do magnesu więc ta wybrzuszona folia wokół magnesu podziurawiona i podgnieciona, to ona tak trzeszczy. miałem do nich sentyment, już nie mam. zaraz przyjdą dt880 32ohm. w820nb plus przez BT grają lepiej niż somic v2. edifiery bardzo udane. ciekawe czy dt880 je przebiją. edifiery kupiłem z outlet za 75zł a dostałem nowe Outlet Edifier | Atrakcyjna cena, doskonała jakość jak coś zwrócę dt880. ale te ai pokręcone, poleca dt990 do muzyki popularnej, upadł na głowę, sybilant za sybilantem. ai myli konstrukcję somic v2 że niby zamknięta. ciekawe ile pomyłek jest w poniższej odpowiedzi, zakładam że conajmniej 10. edit 2: ponownie założyłem somici i jest pięknie, dużo lepsze brzmienie niż oneodio to trzeba powiedzieć. jeszcze jak nic nie charczy (przez pierwsze sekundy, i znów zaczyna) piękne wokale chciałem je dzisiaj ale co zrobisz jak nic nie zrobisz... 400zł świetna okazja dt880 premium 32ohm, byle nie były zepsute... somici na 50% głośności nie charczą, a może się naprawiły? nie wiem. pięknie grają. wokale na przód, naturalne prawie jak w hd600. bardzo dużo szczegółow w wokalach, chrypka etc. pięknie dałem 100% głośność i nic nie charczy, dziwne. zaraz sprawdze subbas w lewej. dziwne... jest subbas, a teraz nawet głośniejszy niż w prawej. wygrzane luty:) ciężko będzie je przebić bo nagle mi się podobają, nie ma problemów ogólnie dźwięk zrobił się dużo lepszy. dt880 mają godnego przeciwnika. wokale takie realistyczne, intymne, głośne, pełne/szczegółowe.. no jest jak w recenzji, patrz średnica: Recenzja Somic V2 - Audiofanatyk.pl Dobra.. pojawiła się łezka w oku jak weszła z tym how cruel... dawne somic wróciły, wygrzane. szczerze? hd600+topping dx3 pro+ nie mają do nich podjazdu. musiałem się zmuszać żeby polubić hd600, doceniałem muzykę klasyczną, niektóre wokale, ale nigdy nie było efektu wow, lub emocji. hd600 sybilowały jak p****ne, somic grają wokale najlepiej jak to możliwe a jednocześnie nie ma sybilantów, chińczyki potrafią. Edited Wednesday at 07:09 PM by DebunkerBiasu Quote
Recommended Posts