Najner Posted May 4 Report Posted May 4 Słuchawki z kablem USB-C oraz analogowym 3.5 mm. Po USB ze smartfona grają lepiej niż wszystkie TWS jakie słyszałem, łącznie z Noble Rex5. Stan wizualny jak na zdjęciach, techniczny idealny. W zestawie z etui, pudełkiem, brakuje tipsów - w zamian dorzucam zestaw moim zdaniem najlepszych tipsów Divinus Velvet. Cena: 1050 PLN 4
kjuel Posted May 4 Report Posted May 4 Słuchawki z kablem USB-C oraz analogowym 3.5 mm. Po USB ze smartfona grają lepiej niż wszystkie TWS jakie słyszałem, łącznie z Noble Rex5. Stan wizualny jak na zdjęciach, techniczny idealny. W zestawie z etui, pudełkiem, brakuje tipsów - w zamian dorzucam zestaw moim zdaniem najlepszych tipsów Divinus Velvet. Cena: 1050 PLN Sprzedaż Dusków? O proszę, skąd decyzja?Wysłane z mojego 24030PN60G przy użyciu Tapatalka
miera Posted May 4 Report Posted May 4 1 minutę temu, kjuel napisał(a): Sprzedaż Dusków? O proszę, skąd decyzja? Wysłane z mojego 24030PN60G przy użyciu Tapatalka Pewnie coś mu nie pasowało w punktach cięcia głośników, standard w tego typu słuchawkach.
Najner Posted May 4 Author Report Posted May 4 Grają pięknie, ale mam za małe ucho na te kopułki i po godzinie muszę zrobić odpoczynek, czego nie lubię robić przesiadłem się na coś mniejszego. 2
miera Posted May 4 Report Posted May 4 (edited) 3 minuty temu, Najner napisał(a): i po godzinie muszę zrobić odpoczynek Idealnie pasuje do przyczyny jaką podałem. To bardzo podświadomy efekt, ale oczywiście nie można wykluczyć dwóch rzeczy na raz. Jeszcze jest opcja, że znalazłeś drugie na całym świecie słuchawki bez tej wady 🤣 Edited May 4 by miera
kjuel Posted May 4 Report Posted May 4 Grają pięknie, ale mam za małe ucho na te kopułki i po godzinie muszę zrobić odpoczynek, czego nie lubię robić przesiadłem się na coś mniejszego.Kurcze, ale lipa. U mnie siedzą jakby były z odlewu mojego ucha.Wysłane z mojego 24030PN60G przy użyciu Tapatalka 1
Recommended Posts