mulleekk Posted May 4 Report Posted May 4 Cześć. Szukam czegoś co zastąpi mi Fiio JM21. Chodzi mi o to, żeby miał dość dużo mocy jak na DAP, choć nie wiem czy jest coś co napędzi planary? Nie musi mieć Androida, od tego mam telefon no i w Fiio w ogóle praktycznie tego nie używam. Najlepiej byłoby, żeby miał dwa gniazda na karty SD i obsługę co najmniej 2 TB łącznie. Karty są mega drogie i jak chciałem do Fiio kupić 1,5 TB to zrezygnowałem kupując najtańszą 1 TB na Amazonie, ale niestety pamięć już pełna. Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r 😉 Znajdzie się coś fajnego? Quote
miera Posted May 4 Report Posted May 4 12 minut temu, mulleekk napisał(a): Cześć. Szukam czegoś co zastąpi mi Fiio JM21. Chodzi mi o to, żeby miał dość dużo mocy jak na DAP, choć nie wiem czy jest coś co napędzi planary? Nie musi mieć Androida, od tego mam telefon no i w Fiio w ogóle praktycznie tego nie używam. Najlepiej byłoby, żeby miał dwa gniazda na karty SD i obsługę co najmniej 2 TB łącznie. Karty są mega drogie i jak chciałem do Fiio kupić 1,5 TB to zrezygnowałem kupując najtańszą 1 TB na Amazonie, ale niestety pamięć już pełna. Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r 😉 Znajdzie się coś fajnego? Pewnie, dopiero co sporo tego typu nie dużych wzmak-daców wyszło na rynek Quote
mulleekk Posted May 4 Author Report Posted May 4 Ino ja szukam DAPa. Możesz podrzucić jakieś przykłady? Quote
Jaro54 Posted May 4 Report Posted May 4 (edited) Jeśli potrzebujesz mocy to Tempotec V3 Blaze. Ma 870 mW na kanał po balansie. Karty 2 TB łyka. No i na AKM nie Cirrus V3 blaze Edited May 4 by Jaro54 Quote
miera Posted May 4 Report Posted May 4 Godzinę temu, mulleekk napisał(a): Ino ja szukam DAPa. Możesz podrzucić jakieś przykłady? Powinieneś mnie oznaczyć, bo nie widziałem jak napisałeś. Nie pamiętam co tam było ale jak wpiszesz dap r2r to się pokaże. ogólnie im droższe tym lepsze 15 minut temu, Jaro54 napisał(a): Jeśli potrzebujesz mocy to Tempotec V3 Blaze. Ma 870 mW na kanał po balansie. Karty 2 TB łyka. No i na AKM nie Cirrus V3 blaze Gość napisał że wysokie wymagania a ty z jakimś akm wyskakujesz 🤣🤣🤣 Quote
Jaro54 Posted May 4 Report Posted May 4 17 minut temu, miera napisał(a): Gość napisał że wysokie wymagania a ty z jakimś akm wyskakujesz 🤣🤣🤣 Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy. Słyszałeś Tempoteca? Jeśli nie to po co zabierasz głos? Cena nie świadczy o jakości, niestety zbyt często. 2 Quote
miera Posted May 4 Report Posted May 4 10 minut temu, Jaro54 napisał(a): Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy Widzieliście mądrale. Przepraszamy cię @mulleekkza kolegę 16 minut temu, Jaro54 napisał(a): Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy. Słyszałeś Tempoteca? Jeśli nie to po co zabierasz głos? Cena nie świadczy o jakości, niestety zbyt często. Mam poważne przypuszczenia, że nie widziałeś tego: "Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r" 1 Quote
Karkolomny Posted May 5 Report Posted May 5 https://ibasso-shop.eu/product/ibasso-dx270-reference-r2r-ultra-digital-audio-player-grey 2 Quote
timecage Posted May 5 Report Posted May 5 (edited) 15 godzin temu, mulleekk napisał(a): Cześć. Szukam czegoś co zastąpi mi Fiio JM21. Chodzi mi o to, żeby miał dość dużo mocy jak na DAP, choć nie wiem czy jest coś co napędzi planary? Nie musi mieć Androida, od tego mam telefon no i w Fiio w ogóle praktycznie tego nie używam. Najlepiej byłoby, żeby miał dwa gniazda na karty SD i obsługę co najmniej 2 TB łącznie. Karty są mega drogie i jak chciałem do Fiio kupić 1,5 TB to zrezygnowałem kupując najtańszą 1 TB na Amazonie, ale niestety pamięć już pełna. Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r 😉 Znajdzie się coś fajnego? Dwa sloty na kartę, duża moc, brzmienie podobne do R2R, brak Androida = jak wypisz wymaluj A&K KANN (ten pierwszy). Edited May 5 by timecage 2 Quote
mulleekk Posted May 7 Author Report Posted May 7 A to: https://mp3store.pl/odtwarzacze-audio/przenosne-hi-fi-hi-end/hiby/2022221041326142023/6971331261184/hiby-rs2-odtwarzacz-audio?utm_source=skapiec&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=hiby-rs2-odtwarzacz-audio&utm_term=CPC5#dlapi_npa=0&dlapi_lu=202605071523153038614476 Quote
Karkolomny Posted May 7 Report Posted May 7 9 minut temu, mulleekk napisał(a): A to: https://mp3store.pl/odtwarzacze-audio/przenosne-hi-fi-hi-end/hiby/2022221041326142023/6971331261184/hiby-rs2-odtwarzacz-audio?utm_source=skapiec&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=hiby-rs2-odtwarzacz-audio&utm_term=CPC5#dlapi_npa=0&dlapi_lu=202605071523153038614476 maksymalna moc wyjściowa: 320 mW Quote
mulleekk Posted May 7 Author Report Posted May 7 3 godziny temu, Karkolomny napisał(a): maksymalna moc wyjściowa: 320 mW No tak, źle to zinterpretowałem. Dzięki 😉 Quote
Recommended Posts