Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć. 

Szukam czegoś co zastąpi mi Fiio JM21. 

Chodzi mi o to, żeby miał dość dużo mocy jak na DAP, choć nie wiem czy jest coś co napędzi planary? Nie musi mieć Androida, od tego mam telefon no i w Fiio w ogóle praktycznie tego nie używam. Najlepiej byłoby, żeby miał dwa gniazda na karty SD i obsługę co najmniej 2 TB łącznie. Karty są mega drogie i jak chciałem do Fiio kupić 1,5 TB to zrezygnowałem kupując najtańszą 1 TB na Amazonie, ale niestety pamięć już pełna. Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r 😉

Znajdzie się coś fajnego?

Posted
12 minut temu, mulleekk napisał(a):

Cześć. 

Chodzi mi o to, żeby miał dość dużo mocy jak na DAP, choć nie wiem czy jest coś co napędzi planary? Nie musi mieć Androida, od tego mam telefon no i w Fiio w ogóle praktycznie tego nie używam. Najlepiej byłoby, żeby miał dwa gniazda na karty SD i obsługę co najmniej 2 TB łącznie. Karty są mega drogie i jak chciałem do Fiio kupić 1,5 TB to zrezygnowałem kupując najtańszą 1 TB na Amazonie, ale niestety pamięć już pełna. Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r 😉

Pewnie, dopiero co sporo tego typu nie dużych wzmak-daców wyszło na rynek 

Posted (edited)

Jeśli potrzebujesz mocy to Tempotec V3 Blaze. Ma 870 mW na kanał po balansie. Karty 2 TB łyka. No i na AKM nie Cirrus

V3 blaze

Edited by Jaro54
Posted
Godzinę temu, mulleekk napisał(a):

Ino ja szukam DAPa. Możesz podrzucić jakieś przykłady?

Powinieneś mnie oznaczyć, bo nie widziałem jak napisałeś. Nie pamiętam co tam było ale jak wpiszesz dap r2r to się pokaże. ogólnie im droższe tym lepsze

15 minut temu, Jaro54 napisał(a):

Jeśli potrzebujesz mocy to Tempotec V3 Blaze. Ma 870 mW na kanał po balansie. Karty 2 TB łyka. No i na AKM nie Cirrus

V3 blaze

Gość napisał że wysokie wymagania a ty  z jakimś akm wyskakujesz 🤣🤣🤣

Posted
17 minut temu, miera napisał(a):

Gość napisał że wysokie wymagania a ty  z jakimś akm wyskakujesz 🤣🤣🤣

Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy. Słyszałeś Tempoteca? Jeśli nie to po co zabierasz głos? Cena nie świadczy o jakości, niestety zbyt często.

• Like 2
Posted
10 minut temu, Jaro54 napisał(a):

Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy

Widzieliście mądrale. Przepraszamy cię @mulleekkza kolegę 

16 minut temu, Jaro54 napisał(a):

Uważam, że AKM od Cirrus jest lepszy. Słyszałeś Tempoteca? Jeśli nie to po co zabierasz głos? Cena nie świadczy o jakości, niestety zbyt często.

Mam poważne przypuszczenia, że nie widziałeś tego: "Co do brzmienia, typ lubię brzmienie r2r" 

• Like 1
Posted (edited)
15 godzin temu, mulleekk napisał(a):

Cześć. 

Dwa sloty na kartę, duża moc, brzmienie podobne do R2R, brak Androida = jak wypisz wymaluj A&K KANN (ten pierwszy).

Edited by timecage
  • Like 2
Posted
3 godziny temu, Karkolomny napisał(a):

maksymalna moc wyjściowa: 320 mW

No tak, źle to zinterpretowałem. Dzięki 😉