Witam kolegów, chcę zmienić słuchawki, które obecnie posiadam, na takie, które będą wyraźnie o level wyżej. Będę je używał głównie z odtwarzaczem Cayin N8ii w domu, a poza domem mam dwa adaptery: Fiio UTWS5 2025 i iFi GO pod Max. Fiio raczej sprzedam, bo praktycznie go nie używam. Szukam słuchawek przynajmniej o jeden level wyżej pod każdym względem. Czy waszym zdaniem słuchawki SHANLING ME1000 MAJESTIC będą wyraźnie lepsze od MEXT?
Question
Xradxxniex
Witam kolegów, chcę zmienić słuchawki, które obecnie posiadam, na takie, które będą wyraźnie o level wyżej. Będę je używał głównie z odtwarzaczem Cayin N8ii w domu, a poza domem mam dwa adaptery: Fiio UTWS5 2025 i iFi GO pod Max. Fiio raczej sprzedam, bo praktycznie go nie używam. Szukam słuchawek przynajmniej o jeden level wyżej pod każdym względem. Czy waszym zdaniem słuchawki SHANLING ME1000 MAJESTIC będą wyraźnie lepsze od MEXT?
Top Posters For This Question
15
11
8
6
Popular Days
May 3
37
May 11
10
May 8
9
May 4
4
Top Posters For This Question
Xradxxniex 15 posts
Palpatine 11 posts
Karkolomny 8 posts
piotrek86 6 posts
Popular Days
May 3 2026
37 posts
May 11 2026
10 posts
May 8 2026
9 posts
May 4 2026
4 posts
Popular Posts
Palpatine
Absurd. A kabel sieciowy powinien mieć 2,7 m a bezpieczniki muszą kosztować min 4777 zł.
Spawn
High end jest w głowie a nie w cenie
miera
Wzmacniacz powinien kosztować 2-3x więcej od słuchawek. Tu zmarnujesz ich potencjał.
Posted Images
66 answers to this question
Recommended Posts