Jurass Posted Monday at 10:40 PM Report Posted Monday at 10:40 PM Witam, które najlepiej wypadłyby zatyczki do uszu na imprezy w klubach szczególnie przy muzyce gabberowej (hardcore, uptempo i podobne), z filtrem ~20db czy z mocniejszym tłumieniem? Zastanawiałem się nad Alpine PartyPlug, ale nie wiem czy zwykłe czy pro. Dzięki za pomoc Quote
Jaro54 Posted Tuesday at 03:54 AM Report Posted Tuesday at 03:54 AM Flare Audio ma bardzo bogatą ofertę zatyczek Quote
japkho Posted Tuesday at 06:27 AM Report Posted Tuesday at 06:27 AM Mam Alpine Party Plug i byłem na kilku festiwalach. Dają radę. Mam też Loop, wersję z mniejszym tłumieniem i te wydają się wygodniejsze. Quote
Najner Posted Tuesday at 11:18 AM Report Posted Tuesday at 11:18 AM Loop zabijają dynamikę mniej od Alpine, mam oba modele. Warto też rozważyć jakieś TWS anc - OnePlus Buds 4 świetnie się sprawdzają jako zatyczki na koncert, na najniższym ustawieniu ANC dźwięk jest czysty i wyraźny, mam nawet wrażenie, że jest lepiej niż z Loop. Pewnie inne słuchawki z ANC tez by dały radę, ale próbowałem tylko OnePlus i ważne, żeby była regulacja stopnia ANC, bo np. na najwyższym poziomie wygłuszania Muzyka była już naprawdę ledwo słyszalna. Quote
Recommended Posts