Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

14. Oferty w komisie mogą zamieszczać osoby, które napisały minimum 50 postów na forum.

Sprzedam słuchawki planarne, Hifiman HE R10P uważane za jedne z najlepszych słuchawek zamkniętych. Jedyne w takim stanie używane w Polsce na sprzedaż.

Kupiłem je z USA na forum HeadFi od pierwszego właściciela, który kupił je w 2024 roku. Jestem drugim właścicielem, mało używałem. Słuchawki jak nowe, zadbane, pady zostały delikatnie wyprane, są jak nowe, miękkie. Wymieniony został pasek na głowę, na fabrycznie nowy, oryginalny.

W zestawie fabrycznie nowe, oryginalne pady kupione na oficjalnej stronie Hifiman, a także drugi nowy pasek(stary w zestawie) Słuchawki brzmią pięknie, tak jak powinny, nie ma żadnych wad w dźwięku.

W zestawie oczywiście wszystko co daje producent, kable, skurzany kufer itp.
Do zestawu za dopłatą dorzucę kabel zbalansowany, ręcznie robiony na zamówienie od NateAudioCables.

Cena to 9000zł. Zapraszam do negocjacji i składania ofert. Nie wiedziałem za ile wystawić bo nie ma takich drugich a ceny w sklepach za nowe to 24000zł(to akurat niepoważne) Tylko gotówka, nie zamieniam się. Słuchawki wystawione także na OLX i Allegro, tam też więcej zdjęć.

Możliwa wysyłka.

IMG20260110135209.jpg

IMG20260110135331.jpg

IMG20260110135616.jpg

IMG20260110135638.jpg

IMG20260110135716.jpg

Edited by KaszaWspraju
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy