Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wygląda super na papierze. No i jest niewiele cięższy i większy od dx180.

To chyba w ogóle pierwsze urządzenie od ibasso z r2r.

Posted
W dniu 29.12.2025 o 14:09, bigmaras napisał(a):

7-14 dni i będą razem z amp18

Wiadomo ile dublonów będzie za to cudo ? ;)

Posted
Godzinę temu, Najner napisał(a):

Ciuch ciuch

Wsiadasz? 

Posted
1 godzinę temu, Loke13 napisał(a):

Wsiadasz? 

Jak to mówi klasyk "ginekologiem nie jestem, ale zerknąć mogę". Jak będzie demo, to może się skuszę, ale generalnie zostaję z 320, pięknie gra i zapłaciłem za niego mało dziengów :D

• Like 2
  • Haha 4
Posted
41 minut temu, Najner napisał(a):

Jak to mówi klasyk "ginekologiem nie jestem, ale zerknąć mogę". Jak będzie demo, to może się skuszę, ale generalnie zostaję z 320, pięknie gra i zapłaciłem za niego mało dziengów :D

Jak na grupę wsparcia przystało, trzymam kciuki😉

• Like 1
Posted
W dniu 12.01.2026 o 21:00, piotrek86 napisał(a):

@bigmaras masz już tego kloca czy nie? bo na pm sie dobić do Ciebie nie można, chce już mieć odhaczonego tego r2r bo mnie ciekawość zżera.

Wylądowały... Najszybciej sugerowałbym tel/mail do kontaktu. Tutaj czasem nie zaglądam przez kilka dni..

IMG_2594.jpeg

• Like 4
Posted

To kto bierze na siebie wygrzewanie 100-200 lub 300 godzin? 😁 Tyle podają na HF

• Haha 2
Posted

Też o tym czytałem xD jedna osoba napisała o tych godzinach, reszta podpłapała i tak już sie nazbierało ponad 20 kilka stron😆 Chciałem 270tke ale kupiłem innego chinola, zatem próbujcie wy ludziska

Posted
8 minut temu, side napisał(a):

Przerobiłem kilkanaście nowych DAPów i moje szczęśliwie specjalnie się nie zmieniały nawet po 700 h

Posted
7 minut temu, side napisał(a):

@ZebLong będzie maszynistą; już zaczął rozpalać pod kotłem.

• Like 2
  • Haha 1
Posted
21 minut temu, Palpatine napisał(a):

Przerobiłem kilkanaście nowych DAPów i moje szczęśliwie specjalnie się nie zmieniały nawet po 700 h

To żeby było mało, czyli po wygrzewaniu, to jeszcze gra lepiej po pół godzinie pracy. Piszę, co piszą. Z niczego nie dowcipkuję, jak na własne omylne uszy usłyszałem, że kabelki USB c grają.

Posted (edited)

24 minuty temu, audionanik napisał(a):

będzie maszynistą; już zaczął rozpalać pod kotłem.

Już węgiel w nią sypie, już wodę w nią leje - już się Unia za złamanie polityki klimatycznej  przypier... szykuje...

Edited by ZebLong
  • Like 1
Posted
3 minuty temu, side napisał(a):

jeszcze gra lepiej po pół godzinie pracy

Tak na poważnie to tego zjawiska doświadczam od kilku lat, podobno kluczowa jest temperatura pracy. A jak jeszcze wypiję szklaneczkę whisky to już leci wykładniczo.

5 minut temu, side napisał(a):

usłyszałem, że kabelki USB c grają.

Tutaj niektórzy słyszą płyty marmurowe prosto z kamieniłomu spod dac czy też bezpieczniki i gniazdka ścienne także luz. To dopiero początek przygody.

Posted
5 minut temu, side napisał(a):

To żeby było mało, czyli po wygrzewaniu, to jeszcze gra lepiej po pół godzinie pracy. Piszę, co piszą. Z niczego nie dowcipkuję, jak na własne omylne uszy usłyszałem, że kabelki USB c grają.

Najważniejsze to samemu się odpowiednio wygrzać i zaakceptować to jak gra sprzęt, a cała reszta to ... ;) 

• Like 1
Posted
7 minut temu, ZebLong napisał(a):

Już węgiel w nią sypie, już wodę w nią leje - już się Unia za złamanie polityki klimatycznej  przypier... szykuje...

Świetnie. Uwielbiam R2R. Niestety miałem tylko R66 i SE300 i oba miały swoje problemy. Przydałby się na rynku porządny dap na R2R

• Like 1