Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak myślałem, że hype nakręcony przez YouTuberów tylko dlatego, że to produkt Crin'a. Szkoda, bo bajer z equalizerem bardzo fajny. 

Posted
6 godzin temu, Najner napisał(a):

Tak myślałem, że hype nakręcony przez YouTuberów tylko dlatego, że to produkt Crin'a. Szkoda, bo bajer z equalizerem bardzo fajny. 

Widziałeś tego Neuron Daca? Tam jest bajerancki DSP. 

• Like 1
Posted

Trzeba je zestroić (zrównoważyć) korektorem, a mimo to nie są najlepszym wyborem.

Posted
23 godziny temu, docentore napisał(a):

Widziałeś tego Neuron Daca? Tam jest bajerancki DSP. 

Potwierdzam :), nie znam innego, tak malego urzadzenia z taka mnogoscia opcji... jest tylko jeden "minus" - zawsze, ale to zawsze, chce sie cos poklikac, zamiast posluchac muzyki 😁

8 godzin temu, side napisał(a):

A @trez0r kupił 

Nawet sie chwalilem :)  

Posted
13 minut temu, trez0r napisał(a):

jest tylko jeden "minus" - zawsze, ale to zawsze, chce sie cos poklikac, zamiast posluchac muzyki 😁

To można łatwo wejść na wyższy level audio-nervosy przez taki sprzęcior ;) 

Posted
19 godzin temu, side napisał(a):

A @trez0r kupił 

Dokładnie. Nawet dał mi się pobawić swoim donglem 🤣

Posted

No, wywołałem kolegę, aby opisał jak to gra. Czy po prostu możliwość ustawienia pod siebie jest tak duża, że zawsze ktoś coś sobie ustawi miłego i nie o czym się rozwodzić?

Posted
8 godzin temu, side napisał(a):

No, wywołałem kolegę, aby opisał jak to gra. Czy po prostu możliwość ustawienia pod siebie jest tak duża, że zawsze ktoś coś sobie ustawi miłego i nie o czym się rozwodzić?

Po ustawienie wszystkich upiekszaczy na 'None', ustawieniu odpowiedniej kompensacji THD/Mocy dla Aful P5 + Linum SuperBax G2... gra "poprawnie" :P Podbija zauwazalnie subbass, minimalnie midbass. Czarne tlo, jak w zdecydowanie drozszych konstrukcjach - nie zauwazylem zadnego wplywu EMI/RFI. Scena jak i efekty stereo zauwazalnie poszerzone na boki (vs. apple dongle, moondrop echo-b, onix, Alo pilot v1). Generalnie b. poprawna implementacja, ktora przy tych opcjach zacheca do ciaglego klikania/szlifowania dzwieku. Wczoraj pojawil sie nowy FW, z nowa wersja aplikacji i sa nastepne - nowe - opcje, do klikania :P

• Thanks 1