Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie. Hej czołem, truskawki z makaronem.

Szukam niszczarki do papieru, zszywek, spinaczy biurowych, kart kredytowych, płyt CD. Taka by się nie zacinała przede wszystkim, niszczyła to co wyżej bez mrugnięcia okiem, możliwie nie rzęziła jak Sabalenka podczas wymian i nie przegrzewała za szybko oraz łykała jak pelikan kartki, najlepiej w jak największej ilości.. Niszczarka będzie używana okazjonalnie do pojedyńczych dokumentów oraz także czeka ją wkrótce niszczenie dokumentów jak po "dobrej zmianie" xD :P - żartuję, aż tyle to nie, ale parę pudeł/segregatorów itp. z papierami do niszczenia ją czeka zapewne. Czyli użytek domowy.

Budżet maksymalnie 1000 zł.

Domyślam się, że w tej cenie kombajnu co to by niszczył HDD czy pendrivy się nie spodziewać. Ale wymienione powyżej cechy już chyba tak..

Sam robiłem research i trafiłem na niszczarki firmy Verotech, a konkretnie myślę nad takim modelem.

https://allegro.pl/oferta/niszczarka-verotech-p-4-21-l-9756586765 - ten model to Verotech VS-2014CC

Dobre to? Robi co wyżej dobrze?

Edited by Introverder
Posted (edited)

Oho...szykuje się kolejna saga (pomijając, że nie to forum)...pytania o: zakup, zwrot przez allegro, sposób zamawiania kuriera, czas oczekiwania na zwrot kasy i słodki finał zalany przerażającą ilością emotikon

Edited by Palpatine
  • Like 2
  • Haha 1
Posted (edited)
9 minut temu, Palpatine napisał(a):

Oho...szykuje się kolejna saga (pomijając, że nie to forum)...pytania o: zakup, zwrot przez allegro, sposób zamawiania kuriera, czas oczekiwania na zwrot kasy i słodki finał.

Widzę, że trafił się nam jasnowidz xD.

Ale poproszę o tych bez kuli tutaj xD. We wróżby nie wierzę :P :) :) . Zwykle też niewiele co zwracam - bo kupuję roztropnie :) :P , a w zły omen nie wierzę. :) . Ale dziękuję za troskę :) .

Tylko poważne odpowiedzi, merytotyczne, w zadanym temacie - nie marnujmy swojego czasu - a forum jest dobre :)  :P  :) . A jak okaże się jednak, że forum jednak "złe" :) to jakoś sobie we własnym zakresie poradzę :) .

Edited by Introverder