Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie!
Taka to już tradycja, że znów zostałem przez życie pokopany i muszę się z dobytku wyprzedać by móc się utrzymać w aktualnym miejscu zamieszkania więc na sprzedaż lecą fanty.

Nightjar Singularity - Udokumentowane na The Headphones Show, para IEMek która sprawiła, że się popłakałem odsłuc**jąc na nich soundtrack Made in Abyss i Violet Evergarden. Zestaw ten został odebrany z rąk samego Chenga (twórcy Nightjar) w kawiarni Zeppelin & Co w Singapurze. Z tego co pamiętam jest to zestaw premierowy, więc znajdziecie tu same IEMki, dużą gamę tipów, kabelek z adapterami 2.5, 3.5 i 4.4mm a także metalowe etui i ładne drewniane pudełko.

2200 zł z KW wliczonym SPRZEDANED

Hiby FC4 - Testowałem wiele dongli żeby spasowały z Singularity podczas wizyty w Zeppelin & Co i ze wszystkich najbardziej siedział mi właśnie Hiby FC4, więc sprzedaję go także, w pełnym zestawie jak przyszedł.

200 zł + KW

AKG K371 - para którą głównie używałem do obróbki audio, jednak częściej korzystam z głośników a mix i tak ostatecznie sprawdzam na Earpodsach więc narazie mogą polecieć, może odkupię kiedyś, tylko słuchawki + kabel.

200 zł + KW SPRZEDANED

WBXE5118_DxO.jpg

WBXE5119_DxO.jpg

WBXE5120_DxO.jpg

WBXE5121_DxO.jpg

WBXE5122_DxO.jpg

WBXE5123_DxO.jpg

WBXE5124_DxO.jpg

WBXE5126_DxO.jpg

WBXE5127_DxO.jpg

WBXE5128_DxO.jpg

WBXE5129_DxO.jpg

Edited by BitWolf
sprzedane rzeczy
  • Like 1
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy