loop_digga Posted September 18, 2025 Report Posted September 18, 2025 (edited) Kupiony do napędzania Fostex TH610 słuchałem różnych i wypadł mi najlepiej i byłem bardzo zadowolony. Ale za rzadko korzystam. Fostexy do kupienia tu: LINK DO FOSTEXÓW Zakupiony w lutym 2020 roku. Tu na forum. Wymieniony opamp na Burson v5i-D (dodatkowo kosztował ok 200zł), który wg sprzedającego "poprawia dźwięk w kierunku większej rozdzielczości". Ja nie weryfikowałem różnic, ale oczywiście mam i ten fabryczny. Wydajności baterii nigdy nie testowałem, leżał od lat na biurku, od czasu do czasu włączony, podładowany jak było trzeba itd. Nie mierzyłem. Ale np. dziś przed sprzedażą słuchałem i rozmawiałem na callu przez ok. 5-6h i zniknęła połowa kresek. Także podejrzewam, że ok. 8-10h spokojnie pogra, w sumie więc nie widzę różnicy większej niż fabrycznie. Stan wizualny idealny. Wszystko co fabryka dała dołączone, z wad jedynie kabel USB-C pęknięcie na izolacji przy wtyczce. Cena: 700zł Edited September 18, 2025 by loop_digga
Recommended Posts