Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kupione na początku 2020 roku, po przesłuchaniu niezliczonej ilości innych par i wielogodzinnym researchu.

Zakup od użytkownika z tego forum, który kupił je w sierpniu 2019 w mp3store.

Przeznaczenie miały mieć jako słuchawki do biura, ale 2020 przyniósł również pandemie, a to z kolei przyniosło mi home office i przestały być potrzebne jako odcięcie od biurowego hałasu. Zajawka na audio też już nie ta sama, także szkoda, aby trzymać je tylko z sentymentu i aby mieć, skoro od czterech lat służą głównie jako słuchawki na Meeta, jak dziecko chore i nie poszło do szkoły ;) 

Nic nie zmieniane, modyfikowane, kabel fabryczny itd. Stan wizualny niemal idealny, w sumie jak na tyle lat to idealny. Rys gdziekolwiek brak, pady i pałąk całe, bez złuszczeń, pęknięć itp. żadnych wad (na życzenie zrobię lepsze zdjęcia). Pady były przykurzone, to podczyściłem na tyle ile umiałem. Pudełko, woreczek, papiery, fakturka, wszystko jest. O dźwięku to w internecie jest pełno informacji, jeśli są jakieś pytania to z perspektywy laika mogę spróbować odpowiedzieć.

W drugim ogłoszeniu sprzedaję xDuoo-XD05 Plus, który kupiłem do napędzania Fostexów. LINK DO XDUOO XD05 Plus

Cena: 1690zł

20250918_194159.jpg

20250918_193520.jpg

20250918_193541.jpg

20250918_194027.jpg

Edited by loop_digga
  • Like 1
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy