Loke13 Posted September 13 Report Posted September 13 Hiby zaprezentowało nowego flagowca- Rs8 mk2. Jak na przedstawiciela serii RS przystało jest to R2R , Darwin w trzeciej odsłonie, i mała ewolucja w postaci AI, z adaptacyjnym doborem wzmocnienia, i inteligentnym klonowaniem dźwięku Sankofa. Szczegolnie ta druga funkcja wydaje sie byc intesresujaca. Dostępny ma byc od października 2025 Cena to 3899$ 4 Quote
Palpatine Posted September 13 Report Posted September 13 Wygląda ciekawie. Nie mogę się doczekać porównania RS8II z SP4000. To będzie decydujące starcie Quote
Loke13 Posted September 13 Author Report Posted September 13 (edited) 3 minuty temu, Palpatine napisał(a): Wygląda ciekawie. Nie mogę się doczekać porównania RS8II z SP4000. To będzie decydujące starcie Docelowo mysle ,ze to inny target,ale tez jestem ciekawy takiego porownania 😋. Edit: pierwsze wrazenia z weibo sugerują, ze brzmiowo nowy hiby moze podobac sie fanom astella😉 Edited September 13 by Loke13 Quote
Palpatine Posted September 13 Report Posted September 13 Teraz, Loke13 napisał(a): ze to inny target, W jakim sensie? Target cenowy za to podobny... Quote
Loke13 Posted September 13 Author Report Posted September 13 2 minuty temu, Palpatine napisał(a): W jakim sensie? Target cenowy za to podobny... Raczej fanów Astella, czy Sony, Hiby nie przeciągnie na swoją stronę 😉. Quote
Palpatine Posted September 13 Report Posted September 13 13 minut temu, Loke13 napisał(a): Raczej fanów Astella, czy Sony, Hiby nie przeciągnie na swoją stronę 😉. Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas. Dla mnie liczy się tylko dźwięk, ew. synergia z danymi słuchawkami. Quote
Artorias Posted September 13 Report Posted September 13 15 minut temu, Palpatine napisał(a): Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas Quote
Loke13 Posted September 13 Author Report Posted September 13 14 minut temu, Palpatine napisał(a): Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas. Dla mnie liczy się tylko dźwięk, ew. synergia z danymi słuchawkami. Wymienieni producenci maja swoją "szkole" brzmienia, z którą mozna sympatyzować, lub nie😉 Quote
Palpatine Posted September 13 Report Posted September 13 3 minuty temu, Loke13 napisał(a): Wymienieni producenci maja swoją "szkole" brzmienia, z którą mozna sympatyzować, lub nie😉 Jakby przyjąć że wyznacznikiem szkoły grania byłyby SP3K, RS6, WM1A to sympatyzuje ze wszystkimi 😉 4 1 Quote
Najner Posted September 13 Report Posted September 13 Imo hiby ewidentnie pozycjonuje się cenowo pod sp4k, nietstey czasy mamy takie, że cena jest dla większości ludzi wyznacznikiem jakości. Ciekawe jak będzie z samym sound quality. Swoją drogą Sp4k schodzi jak ciepłe bułeczki 3 Quote
Palpatine Posted September 13 Report Posted September 13 44 minuty temu, Najner napisał(a): Swoją drogą Sp4k schodzi jak ciepłe bułeczki Nie dziwi mnie to, przy takiej potędze grania może się podobać. Aczkolwiek używek jak nie było tak nie ma. Quote
wegiel21 Posted October 8 Report Posted October 8 W dniu 13.09.2025 o 14:16, Palpatine napisał(a): Nie dziwi mnie to, przy takiej potędze grania może się podobać. Aczkolwiek używek jak nie było tak nie ma. Już są, ale nie za 10k Quote
Recommended Posts