Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hiby zaprezentowało nowego flagowca- Rs8 mk2. Jak na przedstawiciela serii RS przystało jest to R2R , Darwin w trzeciej odsłonie, i mała ewolucja w postaci AI, z adaptacyjnym doborem wzmocnienia, i inteligentnym klonowaniem dźwięku Sankofa. Szczegolnie ta druga funkcja wydaje sie byc intesresujaca.

Dostępny ma byc od października 2025

Cena to 3899$

G0ojf_9bkAAeUSV.jpeg

G0ojgAEagAAH7iO.jpeg

Screenshot_20250912_223824.jpg

1000013208.jpg

69759defly1i5bbn2x19dj235s2dcx6q.jpg

1000013225.jpg

• Like 4
Posted (edited)
3 minuty temu, Palpatine napisał(a):

Wygląda ciekawie. Nie mogę się doczekać porównania RS8II z SP4000. To będzie decydujące starcie ;)

Docelowo mysle ,ze to inny target,ale tez jestem ciekawy takiego porownania 😋

Edit: pierwsze wrazenia z weibo sugerują, ze brzmiowo nowy hiby moze podobac sie fanom astella😉

Edited by Loke13
Posted
2 minuty temu, Palpatine napisał(a):

W jakim sensie?

Target cenowy za to podobny...

Raczej fanów Astella, czy Sony, Hiby nie przeciągnie na swoją stronę 😉

Posted
13 minut temu, Loke13 napisał(a):

Raczej fanów Astella, czy Sony, Hiby nie przeciągnie na swoją stronę 😉

Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas. Dla mnie liczy się tylko dźwięk, ew. synergia z danymi słuchawkami. 

Posted
15 minut temu, Palpatine napisał(a):

Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas

17313ba439f257627baa.png

Posted
14 minut temu, Palpatine napisał(a):

Nie bardzo wiem jak można być fanem marki, której głównym i jedynym celem jest zarobek na nas. Dla mnie liczy się tylko dźwięk, ew. synergia z danymi słuchawkami. 

Wymienieni producenci maja swoją "szkole" brzmienia, z którą mozna sympatyzować, lub nie😉

Posted
3 minuty temu, Loke13 napisał(a):

Wymienieni producenci maja swoją "szkole" brzmienia, z którą mozna sympatyzować, lub nie😉

Jakby przyjąć że wyznacznikiem szkoły grania byłyby SP3K, RS6, WM1A to sympatyzuje ze wszystkimi 😉

• Like 4
  • Haha 1
Posted

Imo hiby ewidentnie pozycjonuje się cenowo pod sp4k, nietstey czasy mamy takie, że cena jest dla większości ludzi wyznacznikiem jakości. Ciekawe jak będzie z samym sound quality. Swoją drogą Sp4k schodzi jak ciepłe bułeczki :)

• Like 3
Posted
44 minuty temu, Najner napisał(a):

Swoją drogą Sp4k schodzi jak ciepłe bułeczki

Nie dziwi mnie to, przy takiej potędze grania może się podobać. Aczkolwiek używek jak nie było tak nie ma.

• 4 weeks later...
Posted
W dniu 13.09.2025 o 14:16, Palpatine napisał(a):

Nie dziwi mnie to, przy takiej potędze grania może się podobać. Aczkolwiek używek jak nie było tak nie ma.

Już są, ale nie za 10k :)