Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam powazne zmartwienie. Otoz na ostatniej wycieczce zaginal moj ukochany odtwarzacz mp3 Sansa Jam

Czy mozecie wskazac mi jakas ciekawa alternatywe bo niestety sansy juz nigdzie nie widze. Bede z gory wdzieczny za udzielone wskazowki.

Pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje

Posted

Tempotec V1 teraz wraz z pokrowcem za 69$

Posted

Jak wejdziesz do naszego działu Sprzedam, znajdziesz ogłoszenie @sheffunio z Sony a45. Masz wszystko, czego potrzeba: super bateria, przyciski, sound quality.

• Like 1
Posted

Nie musisz używać panelu 🤦

Po włączeniu Sony jest na ostatnim odtworzonym utworze, więc nie musisz nawet dotykać panelu, tylko nacisnąć przycisk play i grać dalej.

Posted (edited)

Znalazlem takie wynalazki w stylu sansy jak ruizu x52 lub agptek a65 x clip jam.

Jakies opinie zalezy mi na malym rozmiarze i klipsie bo duzo jezdze rowerkiem i nie mam zbytni gdzie trzymac grajka

Edited by Ukasz79
Posted

V1 ma fizyczne przyciski i gra bardzo przyzwoicie. Zamiast futerał możesz wybrać klips 

Mam trzy Tempotec'i  (V6 Variation, V3 Blaze i V1) mnie i żaden nie zawiodl

Posted (edited)

Snowsky Echo Mini.

Offline, fizyczne przyciski, w stylu dawniejszych odtwarzaczy. Brzmienie na wysokim poziomie. Tylko klipsa nie ma.

Edited by timecage
Posted

No calkiem fajne tak w moim stylu pamietam czasy kaset bylo magicznie no i zawsze baterie zapasowe w kieszeni

gdzies wyczytale ze nie ma mozliwosci przewijania utworu do przodu lub cofania

Posted
10 minut temu, Ukasz79 napisał(a):

No calkiem fajne tak w moim stylu pamietam czasy kaset bylo magicznie no i zawsze baterie zapasowe w kieszeni

gdzies wyczytale ze nie ma mozliwosci przewijania utworu do przodu lub cofania

Ma. Włącza się taką opcję w menu i wówczas przyciski volume spełniają tę funkcję przy dłuższym naciśnięciu.

Interfejs kasetowy można też zmienić na klasyczny z widokiem okładki jeśli ktoś ma ochotę. Ważne tylko zainstalować najnowszy firmware.

• 1 month later...