marcinl0 Posted July 18 Report Posted July 18 SP4000T copper - czy już są jakieś przecieki dane cena. 1 Quote
marcinl0 Posted November 3 Author Report Posted November 3 A może są jakieś dane z Audioshow nt. SP4000T Quote
Palpatine Posted November 3 Report Posted November 3 (edited) Na AVS odbyła się "premiera" SP4000. O SP4000T jeszcze nic nie wiadomo. Najpierw SP4000 Copper, później Titanium, później SP4000T (lub podobnej kolejności) - najpewniej za rok, półtora, dwa lata. Zobacz po jakim czasie od premier flagowców wychodziły wersje SP2000T i 3000T Edited November 3 by Palpatine Quote
trez0r Posted November 3 Report Posted November 3 44 minuty temu, Palpatine napisał(a): Na AVS odbyła się "premiera" SP4000. CIACH To ja chyba cos przegapilem... na stoisku mp3store sp4k nie widzialem 😕 Quote
Palpatine Posted November 3 Report Posted November 3 Godzinę temu, trez0r napisał(a): To ja chyba cos przegapilem... na stoisku mp3store sp4k nie widzialem 😕 To tym bardziej nikt nic nie wie na temat wersji z lampką xd 1 Quote
marcinl0 Posted November 3 Author Report Posted November 3 (edited) Co ciekawe uważam że w moim SP3000T sprowadzonym z Korei płd. z Seulu najlepszym trybem jest ostatni piąty hybrydowy z 7 i na nim cały czas słucham ma moc (podobnie jak w SP2000T także 7 tryb hybrydowy (z dostępnych 8)) - a nie następny tryb "czysto lampowy" bo za bardzo miękki rozmazany nie ma takiego wyraźnego "impactu". Stąd tak czekam na SP4000T mam nadzieję że się też bardzo postarają - bo SP3000T jest już naprawdę znakomity. Edited November 3 by marcinl0 1 Quote
Recommended Posts