BearPL Posted July 4, 2025 Report Posted July 4, 2025 (edited) Do sprzedaży słuchawki z mojej prywatnej kolecji - Monolith AMT. Jest to model we współpracy z firmą Gold Planar. Słuchawki są w świetnym stanie wizualnym i technicznym. Oferta na OLX https://www.olx.pl/d/oferta/monolith-amt-kabel-xlr-sluchawki-harmonijkowe-high-end-CID99-ID16sgUJ.html?bs=olx_pro_listing Recenzja dostępna tutaj: https://www.audio-holic.pl/index.php?option=com_rsblog&view=post&id=64:test-monoprice-monolith-amt-headphones-recenzja-sluchawki&Itemid=226 Sprzedawany egzemplarz to ten sam, który był recenzowany. Odkupiłem te słuchawki parę miesięcy temu, ale w sumie to częściej je puszczam gościom, żeby pokazać możliwości tych słuchawek, niż sam słucham. Fajnie też grają z lampą Ming-da, którą też mam wystawioną na OLX i na bazarku. Kapitalny duet tworzą z lampą Original 5A SE. Ciekawym dodatkiem jest przejściówka miniXLR>3,5mm, dzięki której można podpiąć do tych słuchawek bardziej popularne kable. Jest to przejściówka do Audeze, która została przerobiona przez forumowego kolegę - Perula. Jeśli chodzi o kabel to jest to miedź srebrzona. Posiadam jeszcze do tych słuchawek kabel Argentum Extreme na wtykach tej samej firmy co przejściówki, ale to już droższa zabawa i nie wiem czy warto. Nie rozbijam zestawu. Cena forumowa za słuchawki, kabel + przejściówkę - 3650 zł 2900 (z przesyłką) Zapraszam do Bierunia do posłuchania. Edited December 19, 2025 by BearPL 4 1
BearPL Posted October 10, 2025 Author Report Posted October 10, 2025 Zapraszam. Nowa cena forumowa 3200 zł. Warto brać razem ze srebrnym kablem Argentum Extreme XLR 1,7m. Kabel ten kosztowal nowy 1600 zł. Teraz nie wiem, bo cena srebra ze 2x wyższa niż w czasie zakupu tego kabla Z kablem Argentum słuchawki grają bardziej rozdzielczo i przejrzyście. Moim zdaniem dużo lepiej. Cena słuchawek z kablem to 4100 zł.
BearPL Posted October 18, 2025 Author Report Posted October 18, 2025 komu, komu, bo idę do domu... a nie.. cze..j. Już jestem w domu.
BearPL Posted November 13, 2025 Author Report Posted November 13, 2025 Nowa cena - na tym już zostanie. 2900 z za sluchawki z przejściówkami. Cena z kablem Argentum 3900 zl. Zapraszam
BearPL Posted December 13, 2025 Author Report Posted December 13, 2025 UP - taniej już niestety nie będzie. Polecam, bo robią wrażenie sceną i wielkością instrumentów.
Recommended Posts