AdoeM Posted June 4, 2025 Report Posted June 4, 2025 Siemanko Szukam daca bluetooth neutralnie grającego nie zabarwiajacego dźwięku w żaden sposób pod monitory studyjne Focal Alpha 80. Aktualnie testuje Fiio br13 ale ociepla dźwięk co mi nie odpowiada. Budżet 500zł - jak nie ma nic w tej cenie mogę trochę podciągnąć. Fajnie jakby był pilot ale to nie wymóg. Pozdrawiam Quote
AdoeM Posted June 4, 2025 Author Report Posted June 4, 2025 48 minut temu, Jaro54 napisał(a): Bierz BTR 17 i będziesz zadowolony Niepotrzebny mi w nim wzmacniacz słuchawkowy, bez sensu za niego płacić dodatkowe dziengi Myślałem nad Fiio bta30 pro Quote
Majkip Posted June 20, 2025 Report Posted June 20, 2025 W dniu 4.06.2025 o 22:57, AdoeM napisał(a): Myślałem nad Fiio bta30 pro Posiadam takowy, ogółem w porządku, bardzo detaliczne brzmienie, dobra separacja instrumentów i stereofonia, czy podbarwią dźwięk to trudno mi ocenić, ale za te pieniądze (450zl na Ali) to jestem zadowolony Quote
Recommended Posts