MP3store MP3store Krakow Posted May 9 MP3store Report Posted May 9 Final Audio DX6000 to słuchawki stworzone z myślą o tych, którzy cenią sobie nie tylko najwyższą jakość dźwięku, ale i głębokie doświadczenie muzyczne. Ich brzmienie przyciąga ciepłem, naturalnością i muzykalnością. Pierwszy plan jest tu prezentowany bezpośrednio i klarownie, co pozwala słuchaczowi poczuć wyjątkową bliskość z wykonawcą – jakby dźwięki były adresowane wprost do niego. DX6000 oferują imponującą scenę dźwiękową i wysoki komfort użytkowania, dzięki czemu długie odsłuchy stają się prawdziwą przyjemnością. Warto jednak wspomnieć, że to model wymagający – potrzebuje wydajnego wzmacniacza, aby w pełni rozwinąć swój potencjał. W odpowiednich warunkach odwdzięcza się jednak wyjątkowym doświadczeniem. To idealny wybór dla świadomych słuchaczy poszukujących nie tylko jakości, ale autentycznej więzi z muzyką. Jako pierwszy salon w Polsce HiFiPRO zaprasza na odsłuchy Final Audio DX6000, do zobaczenia! https://mp3store.pl/sluchawki/hi-end/final-audio/2025210525318020947//final-audio-dx6000-sluchawki-dynamiczne-z-konstrukcja-otwarta 4 Quote
Suszec Posted May 9 Report Posted May 9 Wyglądają interesująco… kiedyś do posłuchania w Warszawie? Quote
MP3store MP3store Krakow Posted May 12 Author MP3store Report Posted May 12 W dniu 9.05.2025 o 20:37, Suszec napisał(a): Wyglądają interesująco… kiedyś do posłuchania w Warszawie? Odpisałem Ci na priv, w Warszawie będą na przełomie maja i czerwca. 1 Quote
konrad_a Posted May 12 Report Posted May 12 Słuchałem ich - ciemniejsze, fajny bas, dociążony, wysoka rodzielczość, ale niekoniecznie na górze, dobra dynamika, bliska scena, precyzyjne rozlokowanie 3D, ale scena raczej kameralna, bez rozmachu. Prądożerne, z Enleum grały lepiej niż z samym Dave-em. 4 Quote
MP3store MP3store Krakow Posted May 12 Author MP3store Report Posted May 12 W dniu 12.05.2025 o 15:45, konrad_a napisał(a): Słuchałem ich - ciemniejsze, fajny bas, dociążony, wysoka rodzielczość, ale niekoniecznie na górze, dobra dynamika, bliska scena, precyzyjne rozlokowanie 3D, ale scena raczej kameralna, bez rozmachu. Prądożerne, z Enleum grały lepiej niż z samym Dave-em. Dzięki za opinię 🙂 Quote
konrad_a Posted May 12 Report Posted May 12 W dniu 12.05.2025 o 16:18, MP3store Krakow napisał(a): Dzięki za opinię 🙂 Dzięki za możliwość odsłuchu. Quote
Suszec Posted May 12 Report Posted May 12 Z mocniejszym wzmakiem na czym najbardziej zyskiwały? Quote
Recommended Posts