Jump to content

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Final Audio DX6000 to słuchawki stworzone z myślą o tych, którzy cenią sobie nie tylko najwyższą jakość dźwięku, ale i głębokie doświadczenie muzyczne. Ich brzmienie przyciąga ciepłem, naturalnością i muzykalnością. Pierwszy plan jest tu prezentowany bezpośrednio i klarownie, co pozwala słuchaczowi poczuć wyjątkową bliskość z wykonawcą – jakby dźwięki były adresowane wprost do niego.

DX6000 oferują imponującą scenę dźwiękową i wysoki komfort użytkowania, dzięki czemu długie odsłuchy stają się prawdziwą przyjemnością. Warto jednak wspomnieć, że to model wymagający – potrzebuje wydajnego wzmacniacza, aby w pełni rozwinąć swój potencjał. W odpowiednich warunkach odwdzięcza się jednak wyjątkowym doświadczeniem. To idealny wybór dla świadomych słuchaczy poszukujących nie tylko jakości, ale autentycznej więzi z muzyką.

Jako pierwszy salon w Polsce HiFiPRO zaprasza na odsłuchy Final Audio DX6000, do zobaczenia!

https://mp3store.pl/sluchawki/hi-end/final-audio/2025210525318020947//final-audio-dx6000-sluchawki-dynamiczne-z-konstrukcja-otwarta

dx6000.jpg

• Like 4
  • MP3store
Posted
W dniu 9.05.2025 o 20:37, Suszec napisał(a):

Wyglądają interesująco… kiedyś do posłuchania w Warszawie?

Odpisałem Ci na priv, w Warszawie będą na przełomie maja i czerwca.

• Thanks 1
Posted

Słuchałem ich - ciemniejsze, fajny bas, dociążony, wysoka rodzielczość, ale niekoniecznie na górze, dobra dynamika, bliska scena, precyzyjne rozlokowanie 3D, ale scena raczej kameralna, bez rozmachu. Prądożerne, z Enleum grały lepiej niż z samym Dave-em.

• Like 4
  • MP3store
Posted
W dniu 12.05.2025 o 15:45, konrad_a napisał(a):

Słuchałem ich - ciemniejsze, fajny bas, dociążony, wysoka rodzielczość, ale niekoniecznie na górze, dobra dynamika, bliska scena, precyzyjne rozlokowanie 3D, ale scena raczej kameralna, bez rozmachu. Prądożerne, z Enleum grały lepiej niż z samym Dave-em.

Dzięki za opinię 🙂 

Posted
W dniu 12.05.2025 o 16:18, MP3store Krakow napisał(a):

Dzięki za opinię 🙂 

Dzięki za możliwość odsłuchu.

Posted

Ożywiały się. Mniej kocyka, lepsza dynamika.

• Thanks 1