Remember4107 Posted May 1 Report Posted May 1 Cześć mam pytanie bo kupiłem nowego dapa z którego jestem zadowolony ale wciąż zastanawiam się co jest z moim poprzednikiem czyli hiby r6 new 2020.Po mojej nieobecności kiedy wróciłem do domu zauważyłem że w ogóle nie reaguje na ładowarki jest tak jakby zbrickowany światełko po podłączeniu kabla się nie pojawią i nie da się go uruchomić.I tak myślę może bateria padła albo coś może znacie jakieś metody żeby go ożywić w końcu trochę kasy za niego dałem zostawiłem go na noc na ładowanie i też to nic nie dało poradzi mi ktoś co się mogło stać.Dodam że nigdy mi nie upadł czy coś Quote
sp5it Posted May 2 Report Posted May 2 Jak długo leżał i bateria rozładowała się do zera to nie wstanie. Trzeba baterię wymienić. Quote
Remember4107 Posted May 2 Author Report Posted May 2 Ok dzięki w tym albo następnym miesiącu pójdę z nim do serwisu Quote
BearPL Posted May 2 Report Posted May 2 4 godziny temu, Remember4107 napisał(a): Ok dzięki w tym albo następnym miesiącu pójdę z nim do serwisu Mam ten sam objaw. Masz jakieś namiary na serwis Hiby? Znajomy zmierzył napięcia i DAP nie pobiera prądu przez port ładowania. Quote
Recommended Posts