Moderator kurop Posted May 5 Author Moderator Report Posted May 5 witajcie po weekendzie. Jak pewnie zauważyliście długi weekend wpłynął na wydłużenie preorderu. Czekam na potwierdzenie i jak tylko je dostanę, to zamkniemy preorder i przejdziemy do realizacji. 2 1 Quote
Malcolm777 Posted May 7 Report Posted May 7 Czy deklarowany termin dostępności w okolicy połowy maja jest niezagrożony? Quote
Moderator kurop Posted May 7 Author Moderator Report Posted May 7 mniej więcej połowa maja tak, póki co jest niezagrożony. Mam nadzieję że dzisiaj pójdziemy dalej z tematem. 2 Quote
Moderator kurop Posted May 9 Author Moderator Report Posted May 9 UPDATE: CZAS REALIZACJI BĘDZIE JEDNAK WYDŁUŻONY O KILKA DNI - tego niestety nie przeskoczę, mieliśmy poślizg, mam nadzieję że dalej już wszystko pójdzie gładko Można składać zamówienia przez stronę, w przypadku modeli z kablem do wyboru proszę wyraźnie zaznaczyć typ przewodu w uwagach https://mp3store.pl/search?controller=search&search_query=ISN każda osoba z listy otrzyma ode mnie za chwilę kod rabatowy upoważniający do obniżenia ceny w zamówieniu. Pamiętajcie że przy tej cenie nie akceptujemy płatności ratalnych. Na zamówienia czekamy do poniedziałku 10:00. Gdyby był jakiś problem z kodem albo ktoś by nie dostał to piszcie priv, postaram się dzisiaj lub najpoźniej jutro to rozwiązać. 3 Quote
simonvr6 Posted May 13 Report Posted May 13 W dniu 27.04.2025 o 17:34, vonBaron napisał(a): Dla wszystkich dla których ISN EBC80 będą grały za gładko lub będzie za dużo midbasu polecam zamówić gumki Penon Liquor Orange, magia! Posłuchałem kolegi, zakupiłem gumki Penon Liquor Orange do EBC80 i nie żałuję. Rewelacyjna izolacja i wygoda. No i ten dźwięk... tak magia! EBC80 z tymi gumkami powinny być sprzedawane w zestawie. Polecam każdemu😉 1 Quote
wegiel21 Posted May 13 Report Posted May 13 9 minut temu, simonvr6 napisał(a): Posłuchałem kolegi, zakupiłem gumki Penon Liquor Orange do EBC80 i nie żałuję. Rewelacyjna izolacja i wygoda. No i ten dźwięk... tak magia! EBC80 z tymi gumkami powinny być sprzedawane w zestawie. Polecam każdemu😉 A ile taka przyjemność + shipp? Quote
simonvr6 Posted May 13 Report Posted May 13 19 minut temu, wegiel21 napisał(a): A ile taka przyjemność + shipp? Około 50 zł za 3 pary w wybranych rozmiarach. Quote
Jaro54 Posted May 14 Report Posted May 14 13 godzin temu, simonvr6 napisał(a): Około 50 zł za 3 pary w wybranych rozmiarach. Na aliexpress z monetami za 7,41$/3 pary 1 Quote
Malcolm777 Posted May 15 Report Posted May 15 W dniu 13.05.2025 o 20:17, simonvr6 napisał(a): Posłuchałem kolegi, zakupiłem gumki Penon Liquor Orange do EBC80 i nie żałuję. Rewelacyjna izolacja i wygoda. No i ten dźwięk... tak magia! EBC80 z tymi gumkami powinny być sprzedawane w zestawie. Polecam każdemu😉 Poza pomarańczowymi wziąłem też czarne do testów, ale jeszcze nie mam EBC. Też testowałeś czarne? Quote
simonvr6 Posted May 15 Report Posted May 15 7 godzin temu, Malcolm777 napisał(a): Poza pomarańczowymi wziąłem też czarne do testów, ale jeszcze nie mam EBC. Też testowałeś czarne? Nie na razie wziąłem tylko pomarańczowe. Jak będziesz miał już EBC to podziel się proszę opinią co do czarnych😉 1 Quote
Recommended Posts