Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted

witajcie po weekendzie. Jak pewnie zauważyliście długi weekend wpłynął na wydłużenie preorderu. Czekam na potwierdzenie i jak tylko je dostanę, to zamkniemy preorder i przejdziemy do realizacji. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderator
Posted

mniej więcej połowa maja tak, póki co jest niezagrożony. Mam nadzieję że dzisiaj pójdziemy dalej z tematem. 

• Like 2
  • Moderator
Posted

UPDATE:

CZAS REALIZACJI BĘDZIE JEDNAK WYDŁUŻONY O KILKA DNI - tego niestety nie przeskoczę, mieliśmy poślizg, mam nadzieję że dalej już wszystko pójdzie gładko

Można składać zamówienia przez stronę, w przypadku modeli z kablem do wyboru proszę wyraźnie zaznaczyć typ przewodu w uwagach

https://mp3store.pl/search?controller=search&search_query=ISN

każda osoba z listy otrzyma ode mnie za chwilę kod rabatowy upoważniający do obniżenia ceny w zamówieniu.

Pamiętajcie że przy tej cenie nie akceptujemy płatności ratalnych. 

Na zamówienia czekamy do poniedziałku 10:00. 

Gdyby był jakiś problem z kodem albo ktoś by nie dostał to piszcie priv, postaram się dzisiaj lub najpoźniej jutro to rozwiązać. 

• Like 3
Posted
W dniu 27.04.2025 o 17:34, vonBaron napisał(a):

Dla wszystkich dla których ISN EBC80 będą grały za gładko lub będzie za dużo midbasu polecam zamówić gumki Penon Liquor Orange, magia! 

Posłuchałem kolegi, zakupiłem gumki Penon Liquor Orange do EBC80 i nie żałuję. Rewelacyjna izolacja i wygoda. No i ten dźwięk... tak magia! EBC80 z tymi gumkami powinny być sprzedawane w zestawie. Polecam każdemu😉

• Like 1
Posted
9 minut temu, simonvr6 napisał(a):

Posłuchałem kolegi, zakupiłem gumki Penon Liquor Orange do EBC80 i nie żałuję. Rewelacyjna izolacja i wygoda. No i ten dźwięk... tak magia! EBC80 z tymi gumkami powinny być sprzedawane w zestawie. Polecam każdemu😉

A ile taka przyjemność + shipp?

Posted
13 godzin temu, simonvr6 napisał(a):

Około 50 zł za 3 pary w wybranych rozmiarach. 

Na aliexpress z monetami za 7,41$/3 pary

• Like 1
Posted
W dniu 13.05.2025 o 20:17, simonvr6 napisał(a):

Poza pomarańczowymi wziąłem też czarne do testów, ale jeszcze nie mam EBC. Też testowałeś czarne?

Posted
7 godzin temu, Malcolm777 napisał(a):

Poza pomarańczowymi wziąłem też czarne do testów, ale jeszcze nie mam EBC. Też testowałeś czarne?

Nie na razie wziąłem tylko pomarańczowe. Jak będziesz miał już EBC to podziel się proszę opinią co do czarnych😉

• Like 1