Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Na sprzedaż mam parę rzeczy, wszystkie ceny do negocjacji, najlepiej odebrać osobiście w trójmieście, rozważę propozycje zamiany na zamknięte słuchawki nauszne z wyższej półki z ew. dopłatą w dwie strony. Ogółem sprzedaje wszystko gdyż zmieniam setup na bardziej stacjonarny.

1) Wzmacniacz słuchawkowy iBasso DC Elite - kupiony 02.2024r, jako dalsze poszukiwanie najlepszego dźwięku w małej objętości, w porównaniu do W4 ma szerszą scenę, mniej mocy, więcej detali, w porównaniu do tylko pary W4 i Elite, to Elite ma bardziej "fun" brzmienie, trochę bardziej wycofany i dłuższy bass (może przez mniejszą moc). Również zachwyca dźwiękiem oderwanym od głowy, scena jest szersza niż W4, brzmienie bardziej techniczne, nastawione na szczegół i detal, niż w W4. W zestawie wszystko to co dał producent, plus dowód zakupu. Cena 1400

LINK OLX

2) Moduł Bluetooth FiiO UTWS 5 MMCX - kupiony 2 lata temu w MP3 Store, wersja 3 pin, od nowości służył mi do słuchania muzyki na siłowni/rowerze/grając w gry. Od początku limit ładowania ustawiony poprzez aplikacje do 80% celem oszczędzania baterii. I tak spokojnie starczała bateria na pare godzin grania, słuchania muzyki. Niesamowite urządzenie, gdy pierwszy raz posłuchałem w Warszawie, i doceniłem "bez kablowość" to się zakochałem. Używałem częściej niż ww. dongli, gdy chciałem się zrelaksować i docenić dźwięk hi-fi to przerzucałem się na dongle. W pozostałych przypadkach doskonale się ten moduł spisywał. Używałem z adapterem kątowym OEAudio. Jedyny jego minus, to stacja ładująca jest porysowana, gdyż trzymałem często moduł w plecaku. Cena 450

LINK OLX

Dongle Dac Ibasso DC Elite, wzmamacniacz sluchawkowy

Moduł słuchawki bluetooth Fiio UTWS 5 mmcx

Edited by Majkip
  • Like 3
  • Majkip changed the title to [S] iBasso DC Elite, Fiio UTWS 5 MMCX
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy