owczar666 Posted February 10, 2025 Report Posted February 10, 2025 Mam problem z Fiio DM13 BT. Próbowałem dokonać aktualizacji oprogramowania przez pendrive (plik z softem pobrany z oficjalnego forum fiio), gdyż miałem problem z połączeniem BT. Z jakiegoś powodu aktualizacja się nie powiodła i urządzenie w tej chwili w ogóle się nie włącza - nie pojawiają się żadne napisy, nie można uruchomić/aktywować niczego. Tak jakby soft zupełnie zniknął z odtwaracza. Czy jest możliwość w jakiś sposób przywrócenia softu fabrycznego/resetu urządzenia do ustawień fabrycznych? Quote
lobuz1 Posted February 10, 2025 Report Posted February 10, 2025 Nikt Ci tutaj raczej nie pomoże. Napisałeś to samo na stronie Fiio i tam trzeba dopytywać. Chyba, że kupiłeś w Polsce i jest na gwarancji. Sam czekam na mój egzemplarz i teraz będę się sraczkował i zastanawiał czy aktualizować. Quote
lobuz1 Posted February 18, 2025 Report Posted February 18, 2025 W dniu 10.02.2025 o 17:29, lobuz1 napisał(a): Nikt Ci tutaj raczej nie pomoże. Napisałeś to samo na stronie Fiio i tam trzeba dopytywać. Chyba, że kupiłeś w Polsce i jest na gwarancji. Sam czekam na mój egzemplarz i teraz będę się sraczkował i zastanawiał czy aktualizować. Mam czerwony dm13 z bluetooth i bez problemu zaktualizowałem firmware do wersji 25. Testuję i zastanawia mnie ile to trzyma bo po 2.5h słuchania ze wskaźnika max poziomu baterii wynoszącego 5 spadło do 2. Wypowiadał się Wilson z Fiio, że wskaźnik może nie wskazywać dokładnie ho pomiar jest pośredni, nie bezpośrednio z zasilania. Zobaczymy, ale trochę mnie to zastanawia bo podobno po balansie vol. 50 powinien te 7.5h grać… U mnie balans i vol. 30. Taka ciekawostka od majfienda- dają firmware, ale nie zalecają aktualizować 😅. 1 Quote
Marceli Posted May 27, 2025 Report Posted May 27, 2025 Jestem ciekawy jak sytuacja się rozwinęła - udało się ogarnąć urządzenie? @lobuz1 jak z baterią sprawa wygląda, ile trzyma? Quote
Recommended Posts