Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam problem z Fiio DM13 BT. Próbowałem dokonać aktualizacji oprogramowania przez pendrive (plik z softem pobrany z oficjalnego forum fiio), gdyż miałem problem z połączeniem BT. Z jakiegoś powodu aktualizacja się nie powiodła i urządzenie w tej chwili w ogóle się nie włącza - nie pojawiają się żadne napisy, nie można uruchomić/aktywować niczego. Tak jakby soft zupełnie zniknął z odtwaracza. Czy jest możliwość w jakiś sposób przywrócenia softu fabrycznego/resetu urządzenia do ustawień fabrycznych? 

Posted

Nikt Ci tutaj raczej nie pomoże. Napisałeś to samo na stronie Fiio i tam trzeba dopytywać. Chyba, że kupiłeś w Polsce i jest na gwarancji. Sam czekam na mój egzemplarz i teraz będę się sraczkował i zastanawiał czy aktualizować.

• 2 weeks later...
Posted
W dniu 10.02.2025 o 17:29, lobuz1 napisał(a):

Nikt Ci tutaj raczej nie pomoże. Napisałeś to samo na stronie Fiio i tam trzeba dopytywać. Chyba, że kupiłeś w Polsce i jest na gwarancji. Sam czekam na mój egzemplarz i teraz będę się sraczkował i zastanawiał czy aktualizować.

Mam czerwony dm13 z bluetooth i bez problemu zaktualizowałem firmware do wersji 25. Testuję i zastanawia mnie ile to trzyma bo po 2.5h słuchania ze wskaźnika max poziomu baterii wynoszącego 5 spadło do 2. Wypowiadał się Wilson z Fiio, że wskaźnik może nie wskazywać dokładnie ho pomiar jest pośredni, nie bezpośrednio z zasilania. Zobaczymy, ale trochę mnie to zastanawia bo podobno po balansie vol. 50 powinien te 7.5h grać… U mnie balans i vol. 30.

Taka ciekawostka od majfienda- dają firmware, ale nie zalecają aktualizować 😅.

IMG_6667.jpeg

• Haha 1
  • 3 months later...