owczar666 Posted February 10, 2025 Report Posted February 10, 2025 Mam problem z Fiio DM13 BT. Próbowałem dokonać aktualizacji oprogramowania przez pendrive (plik z softem pobrany z oficjalnego forum fiio), gdyż miałem problem z połączeniem BT. Z jakiegoś powodu aktualizacja się nie powiodła i urządzenie w tej chwili w ogóle się nie włącza - nie pojawiają się żadne napisy, nie można uruchomić/aktywować niczego. Tak jakby soft zupełnie zniknął z odtwaracza. Czy jest możliwość w jakiś sposób przywrócenia softu fabrycznego/resetu urządzenia do ustawień fabrycznych? Quote
Marceli Posted May 15, 2025 Report Posted May 15, 2025 I jak sytuacja się rozwinęła w temacie? Przy okazji dopytam - baterię w odtwarzaczu można wymienić samenu, czy potrzebny serwis specjalistyczny? Czytałem jego test na ASR i w pomiarach wypadł bardzo słabo (utrata liniowości). Ciekawy jestem jak przekłada się to na sam odsłuch. Quote
Recommended Posts