Najner Posted Tuesday at 08:38 AM Report Posted Tuesday at 08:38 AM (edited) Cześć, Przetestowałem ostatnio kilka rozwiązań bluetooth i lecą na sprzedaż, do cen należy doliczyć 10 PLN na paczkomat. Galaxy Buds 3 Pro - kupione przeze mnie 10 dni temu w polskim sklepie OleOle, używane kilka godzin, stan idealny. Pudełko, rachunek, nieużywany kabel i wszystkie oryginalne tipsy (używałem tylko jednej pary). Dodatkowo w zestawie z bardzo fajnym etui silikonowym, które pozwala na przypięcie np. do spodni. Cena: 499 PLN Galaxy Buds 2 Pro SPRZEDANE - kupione na forum, etui z widocznymi śladami użytkowania, widać, że swoje przeszło Słuchawki natomiast zostały wymienione w grudniu 2024 w serwisie Samsunga na nowe i wyglądają jak nowe, bateria trzyma jak w nowych. W zestawie z pudełkiem i potwierdzeniem wymiany serwisowej. Cena: XXX Roseselsa (Rose Technics) Earfree i5 - kupione przeze mnie na Amazon (tutaj) trzy tygodnie temu, używane kilka godzin. Wg Andyego najlepsze TWS 2024 (tutaj), ja śmiem wątpić Nie można im natomiasy odmówić wygody, dla mnie to najlepsze pod tym względem TWSy, które miałem w uszach. Cena: 219 PLN Fiio BTR7 - kupione przeze mnie w Mp3store dwa miesiące temu, używane kilka godzin w domu. Pod światło widać ślady użytkowania, ale generalnie stan dobry. Sprzedaję w zestawie ze wszystkim, co dała fabryka. Cena: 499 PLN Edited Tuesday at 12:01 PM by Najner 2
Recommended Posts