sp5it Posted February 1 Report Posted February 1 (edited) Cześć. Potrzebuję słuchawki BT z mikrofonem tak grające i wygodne jak K550. ANC i inne pierdy zbędne. Budżet jak K550 Ktoś, coś? M Edited February 1 by sp5it Quote
0 gadek80 Posted February 2 Report Posted February 2 (edited) Ja posiadam Audio-Technika ATH MX59Mbt2. W jakości dźwięku chyba najlepsze, lecz w kwestii wygody już nie. Chodzi mi tu bardziej o kwestie schylania się itp, gdyż pałąk średnio dobrze je trzyma i praktycznie zawsze się przestawia przy ściąganiu, lecz w moim przypadku jedynym priorytetem była jakość dźwięku. Normalnie podczas spaceru są OK, lecz jak coś robię w ogródku, to już wymagają korekty na głowie co jakiś czas. Sony Wh-1000xm4 grają słabiej, jak dla mnie tak takie jakieś zmulone, lecz wygodniejsze i lepsze w obsłudze ze względu na fajny panel dotykowy i wagę. Jak możesz przesłuchać Bowersy PX7 S2, ale te nie mają wejścia jack więc nawet nie brałem ich po uwagę. Sprawdź również jakie kodeki BT obsługuje Twój smartfon, bo jeżeli nie ma kodeka LDAC to AT nie zagrają już tak ładnie, no chyba, że masz Iphona to tam masz niestety tylko AAC. Edited February 2 by gadek80 Quote
0 sar44 Posted Wednesday at 09:53 PM Report Posted Wednesday at 09:53 PM Witam może spróbuj Sennheiser MOMENTUM 4. Są z BT i po kablu. Quote
Question
sp5it
Cześć.
Potrzebuję słuchawki BT z mikrofonem tak grające i wygodne jak K550.
ANC i inne pierdy zbędne. Budżet jak K550
Ktoś, coś?
M
Edited by sp5it2 answers to this question
Recommended Posts