weronciq Posted January 30 Report Posted January 30 Witam, posiadam taki problem, mam telefon Samsung Galaxy s21 od prawie roku. Od jakiegoś tygodnia przestało mi działać Wi-Fi. Próbuje włączyć i ciągle jest ikonka włączanie i po chwili się wyłącza. I tak non stop. Robiłam hard reset, ale to nic nie pomogło. Dodam że bluetooth działa normalnie.Jest ktoś w stanie mi pomóc, co może być tego przyczyną, płyta główna? Quote
bakus1233 Posted January 30 Report Posted January 30 Otwórz aplikację Samsung Members, przejdź do Pomoc techniczna -> Diagnostyka telefonu, wybierz Wi-Fi i sprawdź, czy system wykrywa problem. Możliwe też, że uszkodził się moduł wifi. Jeśli telefon jest na gwarancji to polecam serwis. 1 Quote
weronciq Posted January 31 Author Report Posted January 31 Jak wchodzę w diagnostykę wifi to nie mogę nawet tego zrobić bo nie mogę włączyć wifi i nie wykrywa. Quote
sp5it Posted January 31 Report Posted January 31 Scalak wifi do wymiany. Jakieś 30 ojro plus robota Quote
Recommended Posts