Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Forumowiczów

Proszę o pomoc w doborze głośników systemu 5.0 lub 7.0 pod Denon AVR-X1700H. Wielkość pokoju to 25-30 m2. Propozycje uniwersalne o ile takie istnieją ponieważ przeznaczenie to muzyka, filmy, gry. Koszt w granicach 2-3k PLN. Rynek raczej wtórny dostępny na OLX, FB bo mam wrażenie, że z nowości raczej nic sensownego nie będzie. Posiadm sub z zestawu Boston Acoustics SoundWare XS SE.

Dziękuję za pomoc.

Posted

Mozesz sprawdzic Wharfedale Diamond 10.7. Fajnie się zgrywają z Denonem.  Na olx jest teraz zestaw 10.7 + 10.2 + centralny mieszczący sie w twoim budżecie. Pamiętaj tylko, że to rynek wtórny, więc warto sprawdzić przed zakupem.

• Like 1
Posted
14 godzin temu, chris_n33d napisał(a):

Mozesz sprawdzic Wharfedale Diamond 10.7. Fajnie się zgrywają z Denonem.  Na olx jest teraz zestaw 10.7 + 10.2 + centralny mieszczący sie w twoim budżecie. Pamiętaj tylko, że to rynek wtórny, więc warto sprawdzić przed zakupem.

Mógłbyś podlinkować? bo tego zestawu akurat nie mogę namierzyć.

Posted (edited)

Jak byś był zainteresowany to mam na sprzedaż zestaw Canton Chrono 509 DC czarne + głośniki tylne + centralny podstawki pod satelity , standy granitowe jakieś przewody miedziane do tego wszystkiego też by się znalazły.

Nie katowane stoją od dawna nie używane 

Canton

100 km w promieniu Wawy dowiozę 

Edited by quzio
Posted
27 minut temu, quzio napisał(a):

Jak byś był zainteresowany to mam na sprzedaż zestaw Canton Chrono 509 DC czarne + głośniki tylne + centralny podstawki pod satelity , standy granitowe jakieś przewody miedziane do tego wszystkiego też by się znalazły.

Nie katowane stoją od dawna nie używane 

Canton

100 km w promieniu Wawy dowiozę 

Dzięki za odpowiedź. Jakiej kwoty oczekiwałbyś?

Posted (edited)

Tak jak napisałeś 3k PLN i masz komplet 

Mogę porobić zdjęcia wszystkiego ale dopiero w sobotę 

Edited by quzio