ted99 Posted January 29 Report Posted January 29 Witam Forumowiczów Proszę o pomoc w doborze głośników systemu 5.0 lub 7.0 pod Denon AVR-X1700H. Wielkość pokoju to 25-30 m2. Propozycje uniwersalne o ile takie istnieją ponieważ przeznaczenie to muzyka, filmy, gry. Koszt w granicach 2-3k PLN. Rynek raczej wtórny dostępny na OLX, FB bo mam wrażenie, że z nowości raczej nic sensownego nie będzie. Posiadm sub z zestawu Boston Acoustics SoundWare XS SE. Dziękuję za pomoc. Quote
bbobii Posted January 29 Report Posted January 29 https://teufelaudio.pl/kino-domowe Wybierz sobie, dobrze się zgrywają z Denonem 1 Quote
chris_n33d Posted January 29 Report Posted January 29 Mozesz sprawdzic Wharfedale Diamond 10.7. Fajnie się zgrywają z Denonem. Na olx jest teraz zestaw 10.7 + 10.2 + centralny mieszczący sie w twoim budżecie. Pamiętaj tylko, że to rynek wtórny, więc warto sprawdzić przed zakupem. 1 Quote
ted99 Posted January 30 Author Report Posted January 30 14 godzin temu, chris_n33d napisał(a): Mozesz sprawdzic Wharfedale Diamond 10.7. Fajnie się zgrywają z Denonem. Na olx jest teraz zestaw 10.7 + 10.2 + centralny mieszczący sie w twoim budżecie. Pamiętaj tylko, że to rynek wtórny, więc warto sprawdzić przed zakupem. Mógłbyś podlinkować? bo tego zestawu akurat nie mogę namierzyć. Quote
chris_n33d Posted January 30 Report Posted January 30 56 minut temu, ted99 napisał(a): Mógłbyś podlinkować? bo tego zestawu akurat nie mogę namierzyć. Jasne, tu jest link https://m.olx.pl/d/oferta/kolumny-glosniki-CID99-ID13HnsE.html 1 Quote
quzio Posted January 30 Report Posted January 30 (edited) Jak byś był zainteresowany to mam na sprzedaż zestaw Canton Chrono 509 DC czarne + głośniki tylne + centralny podstawki pod satelity , standy granitowe jakieś przewody miedziane do tego wszystkiego też by się znalazły. Nie katowane stoją od dawna nie używane Canton 100 km w promieniu Wawy dowiozę Edited January 30 by quzio Quote
ted99 Posted January 30 Author Report Posted January 30 27 minut temu, quzio napisał(a): Jak byś był zainteresowany to mam na sprzedaż zestaw Canton Chrono 509 DC czarne + głośniki tylne + centralny podstawki pod satelity , standy granitowe jakieś przewody miedziane do tego wszystkiego też by się znalazły. Nie katowane stoją od dawna nie używane Canton 100 km w promieniu Wawy dowiozę Dzięki za odpowiedź. Jakiej kwoty oczekiwałbyś? Quote
quzio Posted January 30 Report Posted January 30 (edited) Tak jak napisałeś 3k PLN i masz komplet Mogę porobić zdjęcia wszystkiego ale dopiero w sobotę Edited January 30 by quzio Quote
Recommended Posts