Alleandir Posted January 22 Report Posted January 22 Hej, Robie zamowienie na kombo, zamowilem na razie w preorderze DAC Holo Audio Cyan 2, wiec teraz przydalby sie jakis AMP do tego. Mam sluchawki Arya organic, ale rowniez chcialbym przejsc na Susvare podstawową, wiec przyda się "trochę" mocy. Budzet najlepiej do 5tys ale biore pod uwage rowniez uzywki. Quote
Mayster Posted January 23 Report Posted January 23 Burson Soloist 3X Performance. Mp3store sprzedaje jakieś ex-demo za 4500 akurat. Quote
Zoller12 Posted March 12 Report Posted March 12 Dzień dobry , posiadam HiFiman HE1000se i również ten DAC, jakieś sugestie co do wzmacniacza? Słucham rocka trochę jazzu i klasyki. Quote
Rafacio Posted March 14 Report Posted March 14 W dniu 22.01.2025 o 17:48, Alleandir napisał(a): Mam sluchawki Arya organic, ale rowniez chcialbym przejsc na Susvare nie rozumiem chęci przejścia na gorsze i jednocześnie droższe słuchawki. Quote
RadekBe Posted March 14 Report Posted March 14 U mnie zestaw z Susvarą śmiga na Flux Labs M-Field, chwalę sobie. Quote
Recommended Posts