Jump to content

Recommended Posts

Posted

Albo studyjne interfejsy (najlepiej 4x wyjście) z fajną dużą gałką sterującą, Albo desktopowy DAC hi-fi w zbudowanym przedwzmacniaczem. Jak masz do dyspozycji tylko 2 wyjścia to musisz podłączyć się najpierw do suba a z niego do głośników. Jak będą 4 wyjścia to można osobno kable do głośników a osobno do suba. Ile chcesz na to wydać?

Posted

Jak najmniej wlasnie szukam jakiegos interfejsu - glosniki podlacze najpierw, pozniej dokupie suba - nie chce przeplacac nie wystarczylby taki z dwoma wyjsciami?

Posted

Znalazłem interfejs dla siebie będzie to motu m2 ponoc w tej cenie ma najlepszy przetwornik.

@espe0 powiedz mi proszę, czy w tej cenie (800za interfejs, 2200 za monitory, ok. 2k za suba) da sie coś lepiej złożyć? Muzyka edm, pomieszczenie nieduże. Przymierzałem sie do tego zakupu w sierpniu, ale koniec konców nie kupiłem, co sądzisz o zestawie?

Posted

Musisz pamiętać że to monitory bliskiego pola. Będą grały referencyjnie i to w jednym punkcie dla jednej osoby - tak to działa w tym przypadku. Sweet spot to najważniejsza cecha odsłuchu takiego sprzętu. Za 5 tysi jest już duże pole do popisu, nie mi doradzać w kwestii tego co Ci się będzie podobało - najlepiej posłuchać. Niemniej jednak powyższy zestaw to już liga w entry levelu monitoringu nagrań - jak tego oczekujesz to się nie zawiedziesz :)

• Thanks 1