Aro91 Posted December 14, 2024 Report Posted December 14, 2024 (edited) K712pro Stan bardzo dobry, pady nie są ugniecione, lepiej układają się na większej głowie, dla mnie nieco zbyt luźne Jedynym problemem są plastikowe elementy przy gumkach które z czasem się przerywają mimo to normalnie pałąk pracuje i dociska do głowy W zestawie Słuchawki, 2 rodzaje kabli, pokrowiec i pudełko Nie mam dużego Jacka Cena 550zł Pioneer SE A1000 Sprzedam chwalone kilkunastu letnie słuchawki Pionnera, grają neutralnie z lekkim jasnym naciskiem, dźwięk zwiewny bardzo przestrzenny Dobrze się zgrywaja z gęsto grającym torem Pady kupione na wiosnę, założone kilka razy na głowe W tej cenie super słuchawki Cena 300zł Aurvana Live Sprzedam bardzo chwalone słuchawki, mają kilka lat ale przez ten czas były mało używane, stan padów bardzo ładny Bardzo polecam Cena 100zł Edited December 14, 2024 by Aro91 1
Aro91 Posted January 9 Author Report Posted January 9 Update cen> Pioneer SE A1000 - 270zł CAL - 100zł K712pro - 550zł Beyerdynamic T90 - 850zł Dochodzą T90 Słuchawki zadbane, jestem drugim właścicielem Pady nie są przesadnie ugniecione więc jeszcze posłużą a słuchawki w pełni sprawne W zestawie słuchawki, duży Jack, kuferek ale trochę poniszczony Super dźwięk jak na taką cenę, dosyć uniwersalne tylko uważać by tor miał łagodny sopran 1
Recommended Posts