Vulthoom Posted December 11, 2024 Report Posted December 11, 2024 Nowa linia produktów Retro Nano Odtwarzacz Echo Mini oraz wzmacniacz Bluetooth Amp 1 1 Quote
timecage Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 (edited) Podrzucam mój post z nagraniem jak wygląda odtwarzacz i jego interfejs: oraz mój post z dalszym opisem: Edited February 11, 2025 by timecage 3 Quote
timecage Posted January 31, 2025 Report Posted January 31, 2025 (edited) . Edited February 11, 2025 by timecage 1 Quote
lobuz1 Posted January 31, 2025 Report Posted January 31, 2025 (edited) Cytat natomiast porównywalnie do Galaxy A52s Szkoda, źe to taka mizeria bo mam właśnie ten A52s, wiem na co go stać a grajek gra na jego poziomie. Po co go kupować? Może dla bajeru kręcącej się kasety, gdyź mój Szajsung z UAPP ma gapless, załadowaną kartę 512GB z muzyką i EQ jakby ktoś chciał (nie używałem)…i mam go zawsze przy sobie. Zastanawiałem się nad nim bo tani jak barcz, ale to nie ma raczej sensu.. …aź sobie to porównałem na referencyjnych Etach z A52s i Mojo… Edited January 31, 2025 by lobuz1 Quote
kuman Posted January 31, 2025 Report Posted January 31, 2025 (edited) No ale cały ten echo mini to przecież tylko integra CS43131*2 , miałem w moondrop dawnnpro i w chwili kiedy przełączyłem słuchawki na KA13 czyli ten sam dac plus wznak SGM8262 to moondrop wylądował w komisie. 🤣🤣 Fajny gadżet z tym ekranem i chyba nawet EQ, ale dźwiękowo jest na samym dole drabinki pokarmowej. Fakt że doszliśmy do czasu kiedy taka Integra gra ok to szacun. Zakładam że gdyby nie bardzo dynamiczny rynek dokanałowek chifi nic takiego by nigdy nie powstało. Chociaż z drugiej strony to już było w czasach MP3, właśnie iriver czy paluszkowych Sony, który s,am zresztą miałem. Umarły wraz z erą smartphonów a teraz odżyly też przez smartfony bo im ktoś dziurki Jack pozaklejał. Po drodze jesze kolejny cios od TWS 🤣 Lotoo trochę się inspirował 🤔 Edited January 31, 2025 by kuman 1 Quote
yaromirb Posted March 17, 2025 Report Posted March 17, 2025 Echo mini - aliexpress 260zł. Kupione dla zajawki. Robi robotę i gra przyjemnie. EQ tryb bass nietrafiony (dudni), całkiem przyjemny tryb pop i unikalny Z racji, że mam w domu fiio ka5 i ibasso dc04 (które też jest na tej samej podwójnej CS43131) coś tam można porównywać, ale nie w tym rzecz Trzeba rozumieć o co chodzi z tym produktem, bo widzę, że DZIADERSI się zebrali (sam przed 40tką) To sprzęt ktory ma zachęcić młodych do zakupy playera z dac. Bateria długo trzyma, moc jest całkiem spora - lepsza niż jakieś earpadsy i telefon, jakość na echo mini + WIND (słuchawki do kompletu za 100zł) - lepsza niż douszne brandowe airpodsy za 2x większą cenę, a wszystko za 400zł. Źle? Telefon nie musi być wtedy zależny od kabla, a windy są wyjątkowo lekkie (nie czuć na głowie) Dodatkowo jest kodek BT więc można grać z telefonu - długo Do tego retro style. On nie ma trafiać do roczników 70-80 i sentymentu, tylko do 00-10' , którzy coraz częściej chca być oryginalni. Widać to po ulicach - kiedyś nawet kogoś z kossa porta pro ciężko było na mieście, a dziś? 1 Quote
Recommended Posts