Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam forumowiczów, pytanko dotyczące powyżej zamieszczonego modelu, z okazji zbliżających się świąt szukam kolumienek podstawkowych żeby postawić koło komputera. 
Owe Acoustic Energy zostały mi polecone przez kumpla w sklepie ale nie dokładnie ten model ale któryś z ich bodaj flagowców. 
Do rzeczy - czy ktoś mi może polecić je bo używa ich do dziś, czy są to w ogóle głośniki warte uwagi? (na razie jestem na budżecie a szukam czegoś pod choinkę :-] )
Zostały mi również polecone microlaby solo 6c i mam dylemat które z nich wybrać. Pozdrawiam :-) 

Posted
29 minut temu, Rafacio napisał(a):

Te AE które masz w tytule to kolumny wymagające wzmacniacza.

Będą bardzo potrzebowały tego wzmocnienia? Czy raczej na starym Technicsie SE-HD51 pójdą i będą jakoś brzmieć? Mam też pierdółkę fiio k11 ale to raczej do słuchawek tylko używam

Posted (edited)
18 minut temu, Leonidkaz napisał(a):

Technicsie SE-HD51

Czemu nie? Nie wiem, jak to gra itp, ale jakoś zagra. Fiio kompletnie nie do tego słuzy. Jednak do kompa dla wygody poszedłbym w aktywne. Ja sam ma malutkie Bose i lubię czasem na nich słuchać.

Edited by Rafacio
Posted
16 godzin temu, Rafacio napisał(a):

Nie wiem, jak to gra itp, ale jakoś zagra.

Dlatego po części zadałem pytanie do osób, które już słuchały akurat tego modelu - doskonale wiem o tym, że to zagra ale nie o to mi chodziło we wpisie 

Posted
16 godzin temu, bbobii napisał(a):

Trochę Tobie namieszam Audiosymptom i6m prezentują się  skromniej od Acousticów ale na pewno zagrają lepiej.

Dzięki za polecajke, poczytam o nich