MP3store Popular Post discodroid Posted Tuesday at 12:12 AM MP3store Popular Post Report Share Posted Tuesday at 12:12 AM Za nami trzy wspaniałe dni targów Audio Video Show 2024 w Warszawie. W imieniu całej ekipy HiFiPRO i MP3Store.pl składam ogromne podziękowania wszystkim – klientom, forumowiczom, znajomym i każdemu z Was, kto nas odwiedził. Było nam bardzo miło zaprezentować wiele wyjątkowych produktów w różnych przedziałach cenowych i pomóc Wam w znalezieniu wymarzonego sprzętu 😉 Jeśli byliście z nami na miejscu i zrobiliście własne foty, śmiało wrzucajcie je tutaj. Chętnie zobaczymy, jak to wyglądało z Waszej perspektywy 📷 Dodatkowo zachęcamy do otwierania nowych tematów dotyczących poszczególnych produktów oraz wrażeń z odsłuchów w sekcji forum AudioVideoShow 2024. 9 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator kurop Posted Tuesday at 11:19 AM Moderator Report Share Posted Tuesday at 11:19 AM bardzo proszę o nie komentowanie osób na zdjęciach 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted Tuesday at 11:24 AM Report Share Posted Tuesday at 11:24 AM Pogadał ktoś z Golden Sound'em? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonBaron Posted Tuesday at 11:36 AM Report Share Posted Tuesday at 11:36 AM (edited) 12 minut temu, Najner napisał(a): Pogadał ktoś z Golden Sound'em? Bałem się zagadać a stał obok mnie 😉 Edited Tuesday at 11:37 AM by vonBaron 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted Tuesday at 04:19 PM Report Share Posted Tuesday at 04:19 PM 4 godziny temu, Najner napisał(a): Golden Sound A kto jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suszec Posted Tuesday at 04:26 PM Report Share Posted Tuesday at 04:26 PM (edited) 5 godzin temu, Najner napisał(a): Pogadał ktoś z Golden Sound'em? Spotkałem go przy wejściu, zamieniłem parę słów i zbiłem pionę 😊 Bardzo miły gościu generalnie Edited Tuesday at 04:30 PM by Suszec 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkolomny Posted Tuesday at 05:04 PM Report Share Posted Tuesday at 05:04 PM kurde mignął mi przez chwilę i pomyślałem, że koleś mega podobny do GoldenSounda... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted Tuesday at 05:18 PM Report Share Posted Tuesday at 05:18 PM Zapytał go ktoś jak tam sprawa z AK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekBe Posted Wednesday at 07:40 AM Report Share Posted Wednesday at 07:40 AM Ooo... Immanis świetnie się prezentuje na zdjęciach. Trochę steam-punkowy vibe. No i skromne, bo złote :). I wyglądają na wygodne słuchawki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audionanik Posted Wednesday at 10:53 AM Report Share Posted Wednesday at 10:53 AM (edited) 18 godzin temu, vonBaron napisał(a): xxxxxxx W dniu 29.10.2024 o 12:19, kurop napisał(a): bardzo proszę o nie komentowanie osób na zdjęciach Edited Wednesday at 12:06 PM by kurop zgodnie z cytatem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted Wednesday at 01:19 PM Report Share Posted Wednesday at 01:19 PM W tym roku nie ma mnie na fotach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts