Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja zamówiłem, 690 bez VAT zobaczymy co na PP powiedza. Ale nawet z VAT nie znam równie opłacalnego DAPa, szczególnie kompaktowego :)

• Like 1
Posted
Godzinę temu, pylaczynski napisał(a):

Ja zamówiłem, 690 bez VAT zobaczymy co na PP powiedza. Ale nawet z VAT nie znam równie opłacalnego DAPa, szczególnie kompaktowego :)

Skąd zamawiałeś, bo na aliexpress wychodzi koło 800 pln bez VAT 

Posted

To już nie ma 

Posted (edited)

Mi bez VAT-u wyszedł 717, ale wskoczył przed szereg bon na 100zl i finalnie 770zl. Chciałem wrócić ale już był niedostępny i na szczęście wisiała mi płatność. Już nie pajacowałem o te 50zl.

Załapałem się. Cykali tak po trochę sztuk. 

Niby 150 bez cła, 150 euro to dziś jakieś 660zl nie wiem czy sie doczepią o jakieś 23 euro.

Edited by Luck1985
  • Like 1
Posted

Też "załapałem" się w ostatniej chwili, dziś rano za dokładnie 777 zeta z VAT😛 W tej chwili już niedostępny. Nie wyrabiają z produkcją, piszą o tym co nieco na angielskojęzycznych forach.

fiio.PNG

Posted (edited)

Dorzucaja po parę sztuk (10szt), jak brałem było 444 sprzedanych, teraz jest 500, obecnie bez kodu za 714zł. 

Teraz jest kolejna 10.

Edited by Belli
ilosc
Posted

Jeśli doliczą, to 23% plus jakieś opłaty, ale może jeszcze zwolnią, różne cuda się zdarzały ;)

Na HiFiGo jest w preorderze (piszą że wysyłka pod koniec listopada) za ok. 750 zł teoretycznie już z opłatami - niedawno zamawiałem tam i faktycznie nic nie doliczyli, ale to było niecałe 300 zł, nie wiem jak z większymi kwotami.

https://hifigo.com/collections/new-arrival/products/fiio-jm21

Posted

Opuściła urząd celny i dzisiaj poczta przejęła. Może jutro dojdzie.

Nie mam info o opłatach- nie wiem czy Ali takie coś ogarnia i miałbym info. Wtedy jest chyba że zatrzymali. 

Posted

Przekroczyłeś 150 € więc cena obniżona o VAT. O opłatach dowiesz się przy odbiorze 

Posted (edited)

Na pewno zdjęli, bo cena bez VAT to ok 280 $ co daje ok 1100 pln. 

Korekta ceny to właśnie VAT odliczony

image.png

Edited by Jaro54
Posted

Nie. Cena była niższa 800 coś tam. Bez vatu było 717, ale wskoczył mi bon 100 i wyszło 770zl. Miałem rozpoczętą płatność, playera już nie było dostojnego więc przystałem na kod. Musiałbym anulować płatnośc, wtedy olać kod i wskoczyło obniżenie o VAT te 170. Wtedy player wyszedł 717zl. Olałem te 50zl i zapłaciłem.

IMG_3935.jpeg

Posted

Panowe, pls przerzucajcie sie tymi wyliczeniami na priva, albo jak już musicie publicznie, to na jakimś forum forum dla księgowych.

Posted

Małe, lekkie. Etui silikon- no poziom dużych braci to nie jest, mam wrażenie że jakbym obrócił do góry nogami trzymając za silikon, to dap wypada. 

Fizyczne guziczki od wszystkiego, dioda informująca o stanie pracy. Można sobie w dziurkę doczepić jakąś smycz czy inne wihajster żeby trzymać, zaczepić, powiesić- wedle uznania. 

Audiofilem nie jestem, nie jest to poziom M11 ESS czy M11s. Podłączyłem zbalansowany kabel od Fiio, słuchawki FH3 i gra ok. Ogólnie na celowniku mam M23 więc to takie zastępstwo, bo mi brakowało czegoś osobno. 

Na opis jak gra góra, tył, średnie, wysokie itp itd opisy, to niestety nie ja i musicie e-koledzy poczekać na kogoś bardziej ogarniętego i czującego ten klimat :)

Ale myślę, że w cenie 800zł nie będzie to miało konkurencji. Przypomniał mi się iRiver H10 jak chwyciłem do ręki. 

Posted
20 minut temu, Luck1985 napisał(a):

wihajster

uwielbiam to słowo tak samo jak dynks :)

wihajster pot. «przyrząd lub narzędzie, zwykle małe, o nazwie nieznanej mówiącemu albo chwilowo przez niego zapomnianej»

dinks, dynks
1. pot. «coś, czego mówiący nie umie nazwać»
2. posp. «denaturat pity przez alkoholików»
dynks zob. dinks.
Posted

:) 

Nie wiem jak się nazywa fachowo te wgłębienie do którego można przymocować smycz. Nie wiem i nie interesuje mnie to, bo nigdy tego nie używałem w żadnym urządzeniu które to miało :rolleyes:

• Like 1