Waw Posted Monday at 05:06 PM Report Share Posted Monday at 05:06 PM Xenns Mangird Tea 2 (1DD + 6BA) - 900 zł Słuchawki kupione na forum; stan idealny; akcesoriów nie używałem (brakuje pary tipsów - pewnie poprzednik zabrał); kabel 4.4 balans. Moja ocena: słuchawki mają dwa oblicza zależne od poziomu głośności. Przy niskich i średnich poziomach głośności: bardzo dobre równe granie z dużą rozdzielczością i dynamiką, żadna część pasma nie jest faworyzowana chociaż góra mogłaby być lepiej doświetlona. Na wysokich poziomach głośności średnica zaczyna dominować a nawet być lekko agresywna - można to prawie całkowicie zniwelować odpowiednim kablem i źródłem. Shanling M6 (21) - 1250 zł Stan bardzo dobry; ekran i plecy zabezpieczone folią ochronną; bateria trzyma ok. 7-9 godzin (zależy od słuchawek i poziomu głośności). Granie w stylu Shanlinga, po ciepłej stronie, z dobrą rozdzielczością i fajną sceną z efektem 3D. U mnie wygonił Shanlinga M3 Ultra od którego grał zdecydowanie lepiej a teraz przegrał z H7 ale już nie tak wyraźnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts