Jaro54 Posted January 30 Report Share Posted January 30 58 minut temu, lobuz1 napisał(a): Final Ze8000 Znowu Rzeszów 😃 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 30 Report Share Posted January 30 (edited) 35 minut temu, Jaro54 napisał(a): Znowu Rzeszów 😃 Skąd wiedziałeś?😊 Jutro Lublin a niedługo będę częściej na Śląsku. Edited January 30 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted January 30 Report Share Posted January 30 A byłeś kiedyś w Odrzykoniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayster Posted January 30 Report Share Posted January 30 4 minuty temu, lobuz1 napisał(a): Skąd wiedziałeś?😊 Jutro Lublin a niedługo będę częściej na Śląsku. 🧐 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 30 Report Share Posted January 30 2 minuty temu, bakus1233 napisał(a): A byłeś kiedyś w Odrzykoniu? Prawie, jak leciałem na Krosno 😀. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kajetanjazz Posted February 1 Popular Post Report Share Posted February 1 tia Trio Hugo2 Cayin C9 😀 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSheep Posted February 1 Report Share Posted February 1 43 minuty temu, Kajetanjazz napisał(a): tia Trio Hugo2 Cayin C9 😀 Super zestaw, gratuluję Jak się podobają Trio? Nie wolałeś U12t (magia dynamicznego drivera na basie zdecydowała)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajetanjazz Posted February 1 Report Share Posted February 1 13 minut temu, MrSheep napisał(a): Super zestaw, gratuluję Jak się podobają Trio? Nie wolałeś U12t (magia dynamicznego drivera na basie zdecydowała)? Trio już mam dość długo i po przetestowaniu każdego modelu, którego byłem ciekaw (oprócz traili) nic mi ich nie pobiło nawet z dużo droższych ofert. Zależy mocno od źrodła, bo nie są tak łatwe w napędzeniu. Z hugo2 grają bardzo naturalnie i jest to match made in heaven. Na c9 je jeszcze poznaję. Nie to, że sam dynamik, ale tubeless design z komorami akustycznymi robi robotę. Żadne zwykłe armatury+dynamiki nie dały mi jeszcze tak dużego i otwartego dźwięku. Fourte jedynie nie słyszałem, a jest to drugi model na rynku z tą technologią (oprócz xenonów i kryptonów, które są bardzo słabe) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSheep Posted February 1 Report Share Posted February 1 49 minut temu, Kajetanjazz napisał(a): Fourte jedynie nie słyszałem, a jest to drugi model na rynku z tą technologią (oprócz xenonów i kryptonów, które są bardzo słabe) Fourte są niesłuchalne, także dobrze wybrałeś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajetanjazz Posted February 1 Report Share Posted February 1 9 minut temu, MrSheep napisał(a): Fourte są niesłuchalne, także dobrze wybrałeś Opinie o nich znam, i patrząc na ich minusy nawet ich nie rozważam. Jedynie wiem, że dobrze wykorzystują tę technologię pod względem sceny co właśnie chciałem zaznać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_salgado_ Posted February 1 Report Share Posted February 1 1 godzinę temu, MrSheep napisał(a): Super zestaw, gratuluję Jak się podobają Trio? Nie wolałeś U12t (magia dynamicznego drivera na basie zdecydowała)? Miałem u siebie jedne I drugie I też należę do tych co wybrali Trio Jak testowałem u12t w sklepie to zaliczyłem klasyczny opad szczęki - pomyślałem, słuchawki idealne ! Po wypożyczeniu do domu, po jednym dniu sprawa była dość oczywista ;p za każdym razem sięgałem po Trio. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lobuz1 Posted February 4 Popular Post Report Share Posted February 4 Hiby RS2 + Final Piano Forte X = ❤️ 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielinskitomasz Posted February 5 Report Share Posted February 5 Stellia i Kann Alpha. Dzięki @kurop mam sposobność je przetestować. W tym momencie jedynie na dapie. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 6 Report Share Posted February 6 (edited) Zaliczycie? Taszczyłem to do hotelu na 3 piętro bez windy, bo akurat wymyślili sobie ich wymianę, więc jest przenośne. 😜 Edited February 6 by lobuz1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro54 Posted February 6 Report Share Posted February 6 22 minuty temu, lobuz1 napisał(a): Zaliczycie? Taszczyłem to do hotelu na 3 piętro bez windy, bo akurat wymyslili sobie ich wymianę, więc jest przenośne. 😜 Plecak wyprawowy jest Ci potrzebny 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akustik Posted February 6 Report Share Posted February 6 Wymagające te doki Finala... 😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 6 Report Share Posted February 6 (edited) 7 minut temu, Akustik napisał(a): Wymagające te doki Finala... 😜 Wiesz, że są jak na doki wymagające. Najbardziej z tych co mam w plecaku- dlatego je wybrałem: Skuteczność: 93dB/mW Impedancja: 14 Ω Słucham na gain 0dB a zacząłem ostrożnie od -18dB. Edited February 6 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akustik Posted February 6 Report Share Posted February 6 7 minut temu, lobuz1 napisał(a): Wiesz, że są jak na doki wymagające. Najbardziej z tych co mam w plecaku- dlatego je wybrałem: Skuteczność: 93dB/mW Impedancja: 14 Ω Słucham na gain 0db a zacząłem od -18. Nieźle. Podobnie zaskoczyły mnie swego czasu Sony IER-M7 (24ohmy na 103db/mW). Też lubią nieco więcej prądu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 6 Report Share Posted February 6 41 minut temu, Jaro54 napisał(a): Plecak wyprawowy jest Ci potrzebny 🤣 Plecak jest, więc gitara 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted February 6 Report Share Posted February 6 W dniu 5.02.2023 o 16:56, zielinskitomasz napisał(a): Stellia i Kann Alpha. Dzięki @kurop mam sposobność je przetestować. W tym momencie jedynie na dapie. To bardzo wdzięczne i łatwe słuchawki w napędzeniu, grają praktycznie z wszystkiego. Ja najlepsze połączenie miałem Stellia + SE100. Obecnie mam Hugo2, ale gadżet od Astella lepiej moim zdaniem do nich pasował. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielinskitomasz Posted February 6 Report Share Posted February 6 To bardzo wdzięczne i łatwe słuchawki w napędzeniu, grają praktycznie z wszystkiego. Ja najlepsze połączenie miałem Stellia + SE100. Obecnie mam Hugo2, ale gadżet od Astella lepiej moim zdaniem do nich pasował.Zgadzam się. Są stosunkowo łatwe do napędzenia ale mam wrażenie a nawet pewność że potencjał ich uwolni dopiero dobry wznak o dużym zapasie mocy oraz lepszy kabel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted February 6 Report Share Posted February 6 25 minut temu, zielinskitomasz napisał(a): mam wrażenie a nawet pewność że potencjał ich uwolni dopiero dobry wznak o dużym zapasie mocy Otóż nie, w ich przypadku znaczenie ma synergia a nie moc. Znacznie lepiej mi grały z A&K SP2Kss (synergia doskonała) i Questyle Twelve (tylko trochę gorzej, wciąż świetnie) niż z Bursona 3x Reference. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielinskitomasz Posted February 7 Report Share Posted February 7 Otóż nie, w ich przypadku znaczenie ma synergia a nie moc. Znacznie lepiej mi grały z A&K SP2Kss (synergia doskonała) i Questyle Twelve (tylko trochę gorzej, wciąż świetnie) niż z Bursona 3x Reference.Zobaczymy. Jeszcze kilka testów przede mną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_salgado_ Posted February 7 Report Share Posted February 7 11 godzin temu, euter napisał(a): Otóż nie, w ich przypadku znaczenie ma synergia a nie moc. Znacznie lepiej mi grały z A&K SP2Kss (synergia doskonała) i Questyle Twelve (tylko trochę gorzej, wciąż świetnie) niż z Bursona 3x Reference. Mam podobne odczucia odnośnie Stellii. I też miałem z nimi dobrą synergię z Ultima (co prawda tą starszą SP1K). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Hiby RS2 naprawdę daje rade jako dac. Właśnie zalogowałem się w Krakowie, rozpakowałem plecak i nie zamierzam się ruszać z pokoju 😊. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts