Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tytuł mówi wszystko. Galeria leży i kwiczy, rzadko widzę, żeby ktoś tam zaglądał a takie wątki cieszą się sporym zainteresowaniem :)

imageshackzg5.jpg

iPod Nano > ALO > iBasso T1 > iBuds

Taaak, wszedłem na poziom wyżej (różnica w jakości dźwięku jest ogromna) jeśli chodzi o jakość źródła ale słuchawki musze dopracować :P

Posted

Current Source:

unportablefw0.th.jpg

Zestaw tymczasowy "prawie jak portable":

Discman AKAI PD-X37(czasami stacjonarny dvd) + "audiofilski interkonekt" + White Wolf AMP + przedłużka od HQ-1700 + Sennheiser px100

W sąsiedztwie ukochanych płytek ;]

Posted

O tym wiem, jednak wiele ludzi nie potrafi słuchać na pchełkach po dłuższej przesiadce z armatury :)

Posted

Niektórzy nie potrafią wytrzymać bez muzyki... poza tym nfsu musiał pochwalić się nowym zestawem, bo dopiero co dostał interkonekt(line-out) od forzy :P

Posted

Chyba buchnę kumpeli lustrzanke bo swym nie mam po co robić zdjęć. (makro od 90cm to porażka)

Posted

Spinacz, sorry 60cm a aparat to HP E327.

Fragment instrukcji w załączniku

Makro_E327.jpg

Posted

Sam złożyłeś Sanse? Szacun :D

Tak na serio to ładny amp, nareszcie DIY amp wyglądający inaczej niż od czarnych pudeł Forzy i Majkela :)

Posted

Żeby to miało 20 centymetrowe makro to ja rozumiem. Ale E327 ze swymi 60cm pozwola pokazać dwie czarne kropki z sznurkiem (X3) i mały, również czarny klocek (T20). Niby mógł bym to wyciąć z tych 5 megapikseli ale nie mam ochoty na zabawę w grafika. A koleżanka ćwiczy się w fotografi więc nie ma problemu ze sprzętem. ;)

Posted

Piszesz o tym makro jakbyś miał cały sprzęt wielkości jakiejś mrówki.... nie wiem dlaczego w ogóle potrzebujesz makro do takiego typu zdjęcia... chyba ze chcesz nam rysy 2 mm na sprzęcie pokazać :P

Posted

Oj, poprostu chce dobre zdjęcie. :P

Posted

Co do mojego cudenka to fakt,wyglada ladnie ^^. MA az 8W. Gral u mnie na glosnikach 2x80W :D Aha,ta kolumna tez DIY :D ale sansa juz nie ;/

Posted

Maba to juz artystycznie poleciał z tematem. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Witam,

Przypadkiem natknalem sie na ten temat i postanowilem go nieco odswiezyc i zaprosic rowniez do mojej galerii :)

Moja galeria - oliver

troche sprzetu tam brakuje ale w razie czego odsylam do mojej sygnaturki :)

A brakuje:

ALO - Jymbo Cryo mini to mini

Cardas Balanced Headphone Cable

a ACSy T2 zachwilke beda robione - dzis wysylam odlewy :)