takisam100 Posted September 10 Report Share Posted September 10 (edited) Cześć, Kupiłem DAPa FIIO BTR 7 przekonany, można do niego podłączyć słuchawki Bluetooth. Myślałem, że urządzenie odbiera sygnał BT i nie trzeba kabelka do niego. W sensie, że podłączam słuchawki do urządzenia przez bluetooth a potem urządzenie do komórki i tak mogę słuchać muzyki bezprzewodowo. Niestety chyba się pomyliłem? Proszę o informację osób posiadających sprzęt czy konieczny jest kabelek do urządzenia. Edited September 10 by takisam100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted September 10 Report Share Posted September 10 (edited) To nie jest dap tylko dac ze wzmacniaczem, do którego wysyłasz po bluetooth muzyczkę. Nie podłączysz do niego słuchawek bluetooth, tylko takie na kablu. Edited September 10 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisam100 Posted September 10 Author Report Share Posted September 10 Dziękuję za pomoc i rozwianie wątpliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts