GABRIEL BABICZ Posted August 8 Report Share Posted August 8 Witam czy jest sposób na korekcję ilośći basu w tym zestawie bo niestety czasem jest go za dużo i wychodzi na 1 plan Miałem też Edifier Airpulse 100 i mimo niżeszej ceny tam bas był znacznie bardziej precyzyjny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubachim Posted August 8 Report Share Posted August 8 Możesz albo regulować za pomocą EQ albo próbować przytykać bass reflex częściowo. Chyba innej opcji nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABRIEL BABICZ Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 56 minut temu, kubachim napisał(a): Możesz albo regulować za pomocą EQ albo próbować przytykać bass reflex częściowo. Chyba innej opcji nie ma. Dzięki za pomoc myślałem że będą rewelacyjne a z tym basem który wybija śie na 1 plan jestem rozczarowany tym zakupem i chyba je oddam Obecnie kupuje na próbę różne zestawy i obecnie Airpulse 100 jest numerem 1 i chyba je kupię na stałe ale jeszcze chciałbym przetestować KEF LSX II bo podobno są rewelacyjne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubachim Posted August 8 Report Share Posted August 8 (edited) Może popracuj nad akustyką? Patrząc w sieci na pomiary to tam przesadzonego basu być nie powinno raczej. Pokombinuj z rozstawieniem ich inaczej. Edited August 8 by kubachim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts