Jump to content
Chord Anni za 4500 ZŁ (40% RABATU) – opcja na super zakup! 😎 ×
  • 0

Najlepsze dokanałowe słuchawki bezprzewodowe do 350 zł?

Question

Posted

Jakie są według Was obecnie najlepsze na rynku dokanałowe słuchawki bezprzewodowe (do muzyki elektronicznej) do 350 zł? Szukam czegoś, co będzie miało przyjemny niski, dynamiczny bas, bez drażniących wysokich tonów przy wyższych poziomach głośności. Odsłuch będzie na iPhonie i Windowsie.

Najczęściej w tym budżecie przewijają się poniższe modele:
1. Samsung Galaxy Buds FE

2. Soundcore Liberty 4 NC
3. Nothing Ear (a)
4. Realme Buds Air 5 Pro / Air 6 Pro?
5. Huawei Freebuds 6i
6. KZ Xtra

Sugerowałem rankingami z takich serwisów jak: scarbir.com, soundguys.com, rtings.com, lista z medium.com.
Będę wdzięczny za wszelkie propozycje.

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Przejrzyj ten temat

Jeśli nie znajdziesz odpowiedzi, to jak tam zadasz pytanie to raczej więcej osób odpowie.

Swego czasu na Allegro byłby słuchawki NuraTrue za 200zł, to był bardzo dobry deal :) .

• Like 1
  • 0
Posted

NuraTrue wyświetlają mi się jedynie w google'ach za 1000-1800 zł (często teraz jako wersja Pro). Preferuję raczej zakup nowych.

Zastanawia mnie jednak czemu tych słuchawek nie ma w wielu zestawieniach w internecie. Tym bardziej, że niektóre blogi z recenzjami są bardzo rozbudowane.