draiman17 Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 Witam,sytuacja jest taka że jakiś czas temu sluchawki padły i nie dało się ich uruchomić,zaniosłem do lokalnego gościa od elektroniki,ten wymienił baterie i na jakiś miesiąc był spokój,po tym czasie powtórka z rozrywki,ww gość rozebrał je ponownie i stwierdził że bateria spuchła i jest problem z ładowaniem z tym że on nie potrafi już tego naprawić,i tak naprawdę cały moduł jest do wymiany. Miał ktoś do czynienia z taką sytuacją?orientuje się ktoś czy można to naprawić? Quote
sp5it Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 Bez schematu, na macajewa marne szanse. Jak jest miejsce to można się pokusić o włożenie innego modułu ładowania, wyprowadzić gniazdko do zewnętrznej ładowarki itp Quote
draiman17 Posted February 24 Author Report Posted February 24 Odkopię trochę temat,od tego czasu używałem słuchawek z avantree Saturn pro,po kablu,z tym że ten również właśnie mi padł,i jest pytanie cxy jest ktoś na forum kto podjąłby się próby naprawy/sprawdzenia co tam może być?bo słuchawki szkoda wyrzucić,myślę nad zakupem jakiegoś dongla bluetooth ale jak by była opcja to wolałbym je naprawic Quote
Recommended Posts