Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Przemi Jak jest z trybem działania wyjść RCA z tyłu - oferują sygnał liniowy, czy regulowany, czy da się to przełączyć?

Posted

@timecage ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, bo na razie używam go jako combo i nic do niego nie podłączałem. Z tego co widzę zaś z możliwości ustawień w menu będzie to liniowe RCA.

Posted

Dzięki. Instrukcja twierdzi, że typowo można przestawić tryb między PRE i LO.

image.png

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
W dniu 16.10.2024 o 06:36, licha89 napisał(a):

Dobra wziąłem na testy zobaczymy. Są ledy to znaczy, że dobry produkt 🙂 

I co ci wyszło w testach?

• 2 months later...
Posted
W dniu 31.10.2024 o 17:41, side napisał(a):

I co ci wyszło w testach?

Chyba aplikacja niezbyt dynamiczna 😐

Posted

Witam, dziś doszedł mój R2R, pierwsze wrażenia WOW, w systemie komputerowym, dac-fiio k11 r2r, smsl ao100, kef q100+sub vifa. Dźwięk "analogowy", można słuchać godzinami, nasycenie , wybrzmienia, potężna średnica, szeroka scena, detaliczna i łagodna góra. Teraz pisząc te słowa słucham na słuchawkach Audioquest nighthawk, wzmacniacz xduoo 602 - lampy RT, jest świetnie.  Dziś zastąpił chord mojo, a mojo wszedł na miejsce aune x8 z opampem dyskretnym.  Na gorąco jest efekt wow, wiesz za co płacisz...hehe.

• Like 2
Posted (edited)

Dlaczego używasz k11 tylko jako daca w torze słuchawkowym?

Edited by side
Posted
Godzinę temu, voi12 napisał(a):

Dziś zastąpił chord mojo, a mojo wszedł na miejsce aune x8

Jak już trochę posłuchasz to napisz jak się ma K11 do X8. Tnx

Posted (edited)
11 godzin temu, voi12 napisał(a):

Witam, dziś doszedł mój R2R, pierwsze wrażenia WOW,

Jak będziesz sprzedawał to daj znać na priv. Jak będzie rozsądna cena to kupię. Chyba, że zdążę kupić nowy albo w końcu sprawdzę jak gra wyjście słuchawkowe Yamahy, bo w Cyrusie było dobre.

Edited by Rafacio
Posted

Też nabyłem ale pytanie...nie wiem jak zrobić update na mac os, tzn zrobiłem update w urządzeniu ale nie wiem czy firmware się zmienił ja mam wersję M63. Sam sprzęt mega spoko jak za tą cenę mam dokładnie takie same odczucia jak kolega voi12.

Posted
W dniu 10.01.2025 o 22:30, side napisał(a):

Dlaczego używasz k11 tylko jako daca w torze słuchawkowym?

Może dlatego że uważam gra mi lepiej na 602 lub ifi zen can lub music hall, ale wbudowany jest na prawdę niezły, tylko barwy ma trochę suche moim zdaniem dla mojego gustu.

• Thanks 1
Posted

Wczoraj słuchałem na Fiio A5 wpiętego do Fiio KA13 i jest zdecydowanie lepiej niż masówka na pojedynczym opamie SGM8262

Rozumiem iż kombinacja LME+MUSE z A5 byłaby droższa i pewnie nie cyferka mocy nie tak wysoka jak w podkręconym SGM ale do desktopa wsadzać opka z dongli...

Powyżej 1000 sztuk SGM8262 to koszt 1,69 usd.....

image.png

• 6 months later...
Posted

Czy ma ktoś pomysł dlaczego Android Motorola Edge 30 Fusion nie widzi K11 R2R? Coś trzeba zmienić w K11 lub telefonie? W K11 ustawione wejście na USB. W telefonie grzebałem i nic nie uzyskałem. Lapek na Win10 normalnie widzi daca. 

Posted

Może kabel, którego używasz, nie jest OTG?

• Thanks 1
Posted

Nawet jak masz już otg to spróbuj pozamieniać wtyki góra dół. Czasem to pomaga, serio.

Posted
Godzinę temu, timecage napisał(a):

Może kabel, którego używasz, nie jest OTG?

Bardzo możliwe, bo to do ładowania podgrzewacza tytoniu Pulze. Ale z mojo 2 działał? 

Posted
3 minuty temu, eReksio napisał(a):

Bardzo możliwe, bo to do ładowania podgrzewacza tytoniu Pulze. Ale z mojo 2 działał? 

Nie znam się na Mojo 2. Internet twierdzi, że do użycia Fiio K11 z Androidem potrzebny jest kabel usb-otg.

• Thanks 1
Posted

Ok, dzięki za informacje. A czy adapter USB C - USB A + kabel USB A - USB C będzie działać? xD

Idę w okolice Euro, MM i X-kom i z tego co widzę nie mają na miejscu przewodów USB C - USB C OTG, tylko same adaptery takie. 

Posted

Kup sobie na internecie porządniejszy usbc do usbc otg. Przyda się na lata.

Posted (edited)

Bzdura jakaś imo 

Edit: podpiąłem kablem od ładowarki i działa. Nie wiem, czy ten od Pulze jakiś lewy (przecież z Mojo działał) czy ten od ładowarki to OTG. No, ale działa. Ciekawostka - z telefonu lepiej mi gra, niż z PC czy lapka. Już nie pierwszy raz jest taka sytuacja.

Edited by eReksio