Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam do was pytanie jaką mp3 polecacie do 500zł najlepiej to te z serii sony E i S, zależy mi na długiej pracy na baterii i ma być okrojona bez żadnych bluetooth bo nie po to jest ten grajek żeby łączyć się bezprzewodowo, dobrze jakby miał dużo pamięci lub można było ją dużo rozszerzyć (nawet jak chcecie polecić jakąś ale uważacie że nie da się ich kupić nawet z drugiej ręki to i tak śmiało piszcie byłbym wdzięczny).

ps słuchawek jaszcze nie mam też możecie polecić coś wartego uwagi.

z góry dziękuję za wszystkie wartościowe odpowiedzi.

Posted

mam do was pytanie jaką mp3 polecacie do 500zł najlepiej to te z serii sony E i S, zależy mi na długiej pracy na baterii i ma być okrojona bez żadnych bluetooth bo nie po to jest ten grajek żeby łączyć się bezprzewodowo, dobrze jakby miał dużo pamięci lub można było ją dużo rozszerzyć (nawet jak chcecie polecić jakąś ale uważacie że nie da się ich kupić nawet z drugiej ręki to i tak śmiało piszcie byłbym wdzięczny).

ps słuchawek jaszcze nie mam też możecie polecić coś wartego uwagi.

z góry dziękuję za wszystkie wartościowe odpowiedzi.

Posted (edited)

Używany LG serii V, serio. 

W zeszłym roku kupiłem LG V30 za 3 stówy, wymieniłem baterię. Mam DAPa, który bez WiFi i BT gra wg moich obliczeń spokojnie 50h i więcej. Działa płynniej niż jakiekolwiek grajki tanie, gra dobrze, a jak trzeba to są funkcje bezprzewodowe. V30 ma już starego Androida, więc może warto poszukać np. V40 albo nowszych. 

Edited by kubachim
  • Like 1
Posted

a coś na przyciski byłoby sensownego??

bo wiesz BT i WiFi mnie nie interesuję tak samo to że można w każdej chwili korzystać jak z normalnego telefonu bo ma androida bo od tego mam mój główny telefon.

Posted

A co jest poważnego w audiofilizmie? Cały audiofilizm to są jaja jak berety. Te opowieści o kablach, o różnicach klasy czy kilku między dacami. Prymitywne wzmacniacze lampowe za 50 koła. Kabaret

Posted
22 godziny temu, Adek538 napisał(a):

od tego mam mój główny telefon

To może lepiej dongla kup.

Posted (edited)
W dniu 30.06.2024 o 21:39, Adek538 napisał(a):

a coś na przyciski byłoby sensownego??

bo wiesz BT i WiFi mnie nie interesuję tak samo to że można w każdej chwili korzystać jak z normalnego telefonu bo ma androida bo od tego mam mój główny telefon.

Szczerze mówiąc, to od ponad 10 lat używam SanDisk Clip Sport: wbudowane 4 GB pamięci rozszerzyłem 16-GB kartą microSD, czyli w sumie 20 GB, bateria długo trzyma, ma przyciski, brak BT i WiFi, ładnie gra :)

Wciąż można kupić tego mocno old-schoolowego grajka (teraz w wersji Go): https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-mp3-sandisk-clip-sport-go-16-gb-15669206322?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_rtvagd_pla_pmax_is&ev_campaign_id=21336741560&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwyo60BhBiEiwAHmVLJZx8slhoI10zcJm6Nd7ZaRmPte3d4nx5xLMGLeEg3lXkSjONbfsraxoCYK4QAvD_BwE

Edited by Bednaar
  • 1 month later...
Posted

podepnę się pod temat czy w dzisiejszych czasach warto 

Fiio M9 , Fiio X5II czy też xDuoo X3II ?