ZebLong Posted May 19, 2024 Report Posted May 19, 2024 (edited) Cześć. Na swej drodze do muzycznej nirwany napotkałem kolejną przeszkodę, którą muszę zdobyć: FiiO M23. Sprzedaję więc: 1. Dap Hiby R6 III w kolorze niebieskim kupiony tutaj na forum jakieś 3 miechy temu. Miał zostać u mnie dłużej, ale FiiO zmieniło moje plany. Sprzęt jest na gwarancji (dowód zakupu z PL) w bardzo dobrym stanie technicznym i niewielkimi śladami użytkowania. Taki kupiłem więc dorzucam oryginalny skórzano - metalowy case kupiony w Audeos. Sprzedaję sklepowy komplet (plus case), nawet oryginalne folie ochronne jeszcze zostały. Gra to pięknie - muzykalnie z dawką ciepła i niezłego detalu, zwłaszcza na jak budżet potrzebny do zakupu. Cena: SPRZEDANY - można (nieśmiało) negocjować. 2. Doki Symphonium Audio Meteor w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Sprzęt kupiony w Audioheaven we wrześniu 2023 czyli jeszcze na gwarancji. Słuchawki grają potężnie z wyraźnie zaznaczonym "U" - soprany doprowadzą Was do szczytu, ale uwaga: bas urywa jaja... Komplet sprzedażowy minus używane przeze mnie tipsy. Cena: SPRZEDANE - z negocjacjami to lepiej ostrożnie... Zdjęcia: już są, linki to testów: też, pozostaje oglądać i kupować. No i to się nazywa koleżeństwo! M23 bliżej mnie a Meteory już lecą w nowego właściciela! Hiby by rusza niebawem w drogę. Edited May 26, 2024 by ZebLong 6 1
Recommended Posts