salvasoria Posted May 14 Report Share Posted May 14 (edited) Hej! Mam na studiach mini projekt na zaliczenie. Będę wdzięczna za pomoc! Poniżej ankieta dot. wprowadzenia nowego produktu marki Sony https://forms.gle/KAhfCEBmWw7pQQCi8 Edited May 15 by salvasoria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp5it Posted May 14 Report Share Posted May 14 Z dupy ta ankieta. Pyt: Jak często kupujesz sprzęt gamingowy? Odp: Nie kupuję sprzętu gamingowego. I jak to dalej wypełnić? Bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted May 14 Report Share Posted May 14 (edited) Ja wypełnilem tyle że w jednym z punktów pada pytanie jakiego sprzętu brakuje w ofercie i można wybrać gamingowe słuchawki i monitory tyle że sony produkuje już i to i to Edited May 14 by Spawn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvasoria Posted May 15 Author Report Share Posted May 15 8 godzin temu, sp5it napisał(a): Z dupy ta ankieta. Pyt: Jak często kupujesz sprzęt gamingowy? Odp: Nie kupuję sprzętu gamingowego. I jak to dalej wypełnić? Bez sensu. Urok zaliczeń - tematy są czasami z dupy. Ankieta nie musi mieć wielkiego sensu, po prostu proszę o odpowiedź na te kilka pytań i tyle Jak to dalej wypełnić? Zgodnie z pytaniami. Część pytań nie jest obowiązkowa. Aktualnie zmodyfikowałam to żeby na pewno każdy mógł odpowiedzieć 8 godzin temu, Spawn napisał(a): Ja wypełnilem tyle że w jednym z punktów pada pytanie jakiego sprzętu brakuje w ofercie i można wybrać gamingowe słuchawki i monitory tyle że sony produkuje już i to i to Dziękuję! Akurat oferta jest co do tego mocno ograniczona Dlatego tu bardziej chodzi o jej poszerzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts