byku Posted May 8 Report Posted May 8 Witam, szukam kogoś kto podejmie się wymiany kabla w moich starych CAL. Kabel w nich już raz był wymieniany, ostatnio zgniotłem jacka i teraz chciałbym aby ktoś zamontował mi do nich nowy kabel koniecznie spiralny, gdzie nie orientuje się czy jest to jakieś ograniczenie w tym przypadku? Jak staram sie wyszukać takich kabelków to widzę że jest ich mały wybór. Dawno już wypadłem z obiegu jak chodzi o sprzęt. Pozdrawiam. Quote
rfzb Posted May 8 Report Posted May 8 Przed wysyłką zapisz sobie numery seryjne przetworników, żeby Ci nikt nie podmienił na te nowsze co gorzej grają. 1 1 1 Quote
lobuz1 Posted May 8 Report Posted May 8 (edited) Ja bym zatrudnił też ochronę do ich transportu bo kurierzy zobaczą, zaświecą się im oczka i podmienią. Edited May 8 by lobuz1 2 1 Quote
byku Posted May 10 Author Report Posted May 10 @rfzb o kurde to to już jest święty gral te creativki Quote
lobuz1 Posted May 10 Report Posted May 10 (edited) 47 minut temu, byku napisał(a): święty gral te creativki BBK- bieda biały kruk. Ostatnio rozbili szajkę podmieniaczy przetworników ze wschodu. Edited May 10 by lobuz1 Quote
Recommended Posts